چهارشنبه 26 شهریور 1404

تولید روزانه گاز غنی ایران به 1040 میلیون مترمکعب رسید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تولید روزانه گاز غنی ایران به 1040 میلیون مترمکعب رسید

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، هرمز قلاوند مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران با اشاره به میزان تولید گاز در کشور گفت: هم‌اکنون شرکت ملی نفت ایران از 23 میدان گازی در کشور روزانه یک میلیارد و 40 میلیون مترمکعب گاز تولید می‌کند که حدود 980 میلیون مترمکعب آن را برای توزیع در شبکه مصرف به شرکت ملی گاز تحویل می‌دهد.

وی افزود: همه همکاران شرکت ملی نفت ایران در مناطق عملیاتی خشکی، سکوهای دریایی، بخش‌های تعمیراتی، خدمات فنی، همچنین بخش‌های ستادی در حال کار و تلاش جهادی و شبانه‌روزی هستند که باید گفت این حجم از تولید و تحویل گاز بدون این مهم قابل تحقق نبود. در جبهه بعدی نیز همکاران شرکت ملی گاز وظیفه پالایش و توزیع بهینه گاز تولیدی شرکت ملی نفت ایران را برای مصرف در موارد بالا به‌عهده دارند.

مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: در روزهای اخیر با دستور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و با تلاش و کوشش شبانه‌روزی کارکنان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، حدود 10 میلیون مترمکعب گاز مربوط به کارخانه گاز و گاز مایع 1000 نیز به شبکه مصرف اضافه شد.

*ضرورت صرفه‌جویی در مصرف گاز با وجود رکوردشکنی در تولید

قلاوند اعلام کرد: همه شرکت‌های تولیدی گاز شرکت ملی نفت ایران شامل شرکت نفت و گاز پارس، شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با همه ظرفیت در حال تولید حداکثری گاز برای رفاه مردم ایران در فصل زمستان هستند و از هم‌وطنان فهیم نیز انتظار می‌رود همه همت و تلاش خود را برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه برق و گاز انجام دهند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید هرمز قلاوند مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران تولید گاز این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است