جمعه 13 شهریور 1405

تولید یک محصول دانش‌بنیان در نمای ساختمان با خاصیت ضداشتعال

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تولید یک محصول دانش‌بنیان در نمای ساختمان با خاصیت ضداشتعال

مدیر یک شرکت دانش‌بنیان از تولید محصولی در حوزه نمای ساختمان خبر داد که برخلاف ورق‌های کامپوزیت‌نما که خاصیت اشتعال‌زایی داشتند این محصول به خاطر استفاده مغزی آلومینیم در لایه میانی محصول، ضدحریق است.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی اسماعیلی‌زاده؛ مدیر ارتباطات یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه ساخت "نمای ساختمان" در حاشیه تور فناورانه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بزرگترین مزیت این محصول دانش‌بنیان، ضدحریق بودن آن است. یکی از عیب‌هایی که ورق‌های کامپوزیت نما داشتند خاصیت اشتعال‌زایی آنها بود و محصولی که ما تولید کردیم طراحی آن توسط متخصصان داخلی و اسمبلینگ آن در چین انجام شده است.

"مفصل‌های فیبر نوری" توسط یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی بومی‌سازی شد + تصاویر

وی گفت: از خاصیت‌های این نما می‌توان به وزن کم، نصب سریع و آسان نسبت به سنگ و سرامیک اشاره کرد. تفاوتی که ورق‌های کامپوزیتی دارد این است که لایه میانی این ورق‌های کامپوزیتی، پلی‌اتیلن است و خاصیت اشتعال‌زایی دارد؛ اما لایه میانی محصول ما، مغزی آلومینیم است یعنی خاصیت ضداشتعال دارد و همچنین در وزن آن صرفه‌جویی شده است یعنی شما در هر متر مربع در نما 4 کیلوگرم می‌توانید استفاده کنید که این خود یک ایده عالی در صنعت نمای ساختمان است.

اسماعیلی‌زاده گفت: لایه آلومینیم به صورت سینوسی در این محصول قرار گرفته است یعنی هم در آن هوا وجود دارد که باعث عایق بودن آن می‌شود و هم اینکه فاصله بین دو ورق آلومینیم ایجاد شده است.

تولید یک محصول دانش‌بنیان در نمای ساختمان با خاصیت ضداشتعال 2
تولید یک محصول دانش‌بنیان در نمای ساختمان با خاصیت ضداشتعال 3