تکذیب ادعای ترور بیولوژیک امام خمینی (ره) توسط وزارت اطلاعات
اقتصادنیوز: وزارت اطلاعات علاوه بر تکذیب رسمی اظهارات آقای نقاشیان، رونوشتی از نامه خود را به مقام قضایی ارسال کرده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، پایگاه اطلاعرسانی دولت اعلام کرد: یک منبع مطلع اعلام کرد به دنبال ادعاهای اخیر حمیدرضا نقاشیان مبنی بر وجود پروندهای در وزارت اطلاعات در مورد ترور بیولوژیک حضرت امام خمینی (ره) و بدنبال استعلام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) از وزارت اطلاعات در این مورد، این وزارتخانه علاوه بر تکذیب رسمی اظهارات آقای نقاشیان، رونوشتی از نامه خود را به مقام قضایی ارسال کرده است.
این منبع آگاه تصریح کرده که نقاشیان در مقطع رحلت حضرت امام خمینی (ره) یا پس از آن، هیچ مسئولیتی در وزارت اطلاعات نداشته است.
گفته میشود؛ ادعاهای کذب آقای نقاشیان در انتساب خود به وزارت اطلاعات مسبوق به سابقه بوده و نامبرده در سالهای گذشته به اتهام «غصب عنوان وزارت اطلاعات» و عناوین مجرمانه دیگر، دارای چند پرونده در دستگاه قضایی است.
این وزارتخانه علاوه بر تکذیب رسمی اظهارات آقای نقاشیان، رونوشتی از نامه خود را به مقام قضایی ارسال کرده است.
همچنین بخوانید