تکذیب مذاکره گارناچو با بشیکتاش / او همچنان در رادار چلسی است

بال آرژانتینی تیم فوتبال منچستریونایتد مذاکرهای با باشگاه بشیکتاش نداشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آلخاندرو گارناچو که یکی از بازیکنانی است که روبن آموریم اعلام کرده برای فصل پیش رو رویشان حسابی نکرده، در تلاش است تا تیمی جدید برای خود پیدا کند و بازی در لیگ برتر انگلیس ظاهراً اولویت اوست. روز گذشته بود که برخی رسانههای ترکیهای از علاقه باشگاه بشیکتاش به جذب این بال آرژانتینی خبر دادند و مدعی شدند که مدیران این باشگاه ترکیهای حتی تماسی با این بازیکن داشتهاند.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقلوانتقالات فوتبال اروپا اما با تکذیب این خبر، مدعی شد؛ گزارشها در مورد آلخاندرو گارناچو و بشیکتاش کاملاً نادرست است. هیچ شانسی برای چنین انتقالی وجود ندارد و این بال آرژانتینی میخواهد در لیگ برتر بماند.
چلسی مشتری اصلی گارناچوی 21 ساله است و او نیز به دنبال پیوستن به جمع آبیپوشان لندنی، اما این باشگاه لیگ برتری در حال حاضر تمام تمرکز خود را روی جذب ژاوی سیمونز از لایپزیگ گذاشته است و پس از قعطی کردن این انتقال سراغ به خدمت گرفتن گارناچو از منچستریونایتد خواهد رفت.
چلسی، استونویلا، بایرلورکوزن و چند باشگاه ایتالیایی از مشتریان گارناچو هستند، این در حالی است که منچستریونایتد روی این بازیکن 60 میلیون پوند قیمت گذاشته است.
تعلل منچستریونایتد و پیشدستی نیوکاسل؛ ارائه پیشنهاد 75 میلیونی برای ششکوآلخاندرو گارناچو که تا پایان ماه ژوئن 2028 تحت قرارداد باشگاه منچستریونایتد است، در فصل اخیر در 58 بازی که برای این تیم به میدان رفت و آمار 11 گل زده و 10 پاس گل را به ثبت رساند.