تکلیف مجلس به وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد مدارس مسجد محور
![تکلیف مجلس به وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد مدارس مسجد محور](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/31/2/4015197.jpg?ts=1704013641000)
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت آموزش و پرورش را مکلف کردند تا به صورت مشروط مجوز ایجاد مدرسه مسجدمحور یا مرکز آموزش و پرورش مسجدمحور را به متقاضی مربوطه دهد.
به گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی یا الحاق یک ماده به شرح زیر به این طرح موافقت کردند.
طبق این مصوبه، وزارت آموزش و پرورش مکلف است به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی ایجاد مدرسه و یا مرکز آموزشی و پرورشی غیردولتی به عنوان بخشی از یک مسجد هستند، مشروط به موافقت هیأت امنای مسجد رسیدگی نموده و ضمن رعایت ضوابط فنی برای ساختمان مسجد و یا ساختمان منظور شده از سوی متقاضی، مجوز ایجاد مدرسه مسجد محور و یا مرکز آموزش و پرورشی مسجد محور را به متقاضی مربوطه بهد.
ضوابط اجرایی این ماده به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش و با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد، ظرف مدت 3 ماه از ابلاغ این قانون به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش میرسد.
![تکلیف مجلس به وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد مدارس مسجد محور 2](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/12/16/0/4001760.gif?ts=1702704079000)