پنج‌شنبه 8 آذر 1403

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری 50 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری 50 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

شهرکرد - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تکمیل سریع‌تر طرح‌های نیمه‌تمام استان گفت: برای تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام این استان حداقل 50 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مجید نظری دهکردی روز چهارشنبه در همایش استانی ارتقای سلامت نظام اداری در شهرداری‌ها به میزبانی شهرداری شهرکرد تاکید کرد: هم‌اینک 77 هزار طرح نیمه‌تمام عمرانی در کشور وجود دارد که از این تعداد یک‌هزار و 513 طرح در این استان است.

وی افزود: برای تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری استفاده از توان و مشارکت بخش خصوصی ضرورت دارد.

نظری دهکردی تصریح کرد: سال گذشته 6 هزار میلیارد ریال اعتبار عمرانی با 55 درصد تخصیص برای چهارمحال و بختیاری تصویب شد.

وی یادآور شد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های مسوولان ارشد چهارمحال و بختیاری این میزان اعتبار در سال‌جاری به 9 هزار میلیارد ریال افزایش داشته است که تاکنون 32 درصد آن تخصیص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در نظام بودجه‌ریزی شهرداری اعتبار مربوط به ناوگان حمل و نقل عمومی در سال آینده 7 برابر شده که استفاده حداکثری از این ظرفیت ضروری است.

وی گفت: در سال گذشته 204 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای چهارمحال و بختیاری به فصل عمرانی شهرداری‌ها اخصاص پیدا کرد.

نظری دهکردی تاکید کرد: این میزان اعتبار در سال‌جاری به 241 میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: اعتبار شهرداری‌هایی در چهارمحال و بختیاری که نتوانند در زمان مقرر نسبت به جذب اسناد خزانه اقدام کنند کسر و به دیگر شهرداری‌های استان اختصاص داده می‌شود.

نظری دهکردی تصریح کرد: شهرداری‌ها براساس قانون باید حداقل 40 درصد اعتبارات خود را برای طرح‌های عمرانی هزینه کنند.

بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: نظارت‌ها در حوزه مدیریت شهری انجام و آسیب‌های این بخش شناسایی شده است.

علی احمدی تاکید کرد: هیچکس حق ندارد در نظام اداری قوانین و مقررات را تفسیر سلیقه‌ای کند.

وی یادآور شد: یکی از وظایف سازمان بازرسی کل کشور به‌عنوان دستگاه نظارتی در حوزه شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های اجرایی ارایه نظرات مشورتی با هدف ارتقای کمی و کیفی اجرای قانون است.

احمدی تصریح کرد: گاهی پیمانکاران برای برنده شدن در یک مناقصه قیمتی را ارایه می‌دهند که در هنگام کار به دلیل سوءاستفاده یا نبود نظارت کافی به جهتی دیگر هدایت و هزینه می‌شود.

وی اظهار داشت: نظارت به‌هنگام از زمان برآورد اولیه تا زمانی صدور صورت وضعیت موقت و دایم در مجموعه اداری، شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی ضرورت دارد.

به گزارش ایرنا، ارتقای میزان شفاف‌سازی در نحوه خدمات‌رسانی به مردم در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری جزو اصلی‌ترین برنامه‌های شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد به شمار می‌رود.

چهارمحال و بختیاری 42 شهرداری فعال دارد و براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1395 این استان دارای 947 هزار و 763 نفر جمعیت است.

*س_برچسب‌ها_س*