دوشنبه 1 دی 1404

تکمیل و تجاری سازی خودروهای دارای کسری قطعه ایران خودرو فارس

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تکمیل و تجاری سازی خودروهای دارای کسری قطعه ایران خودرو فارس

با تامین قطعات مورد نیاز، خودروهای دارای کسری قطعه در ایران خودرو فارس تکمیل و تجاری سازی شد.

با تامین قطعات مورد نیاز، خودروهای دارای کسری قطعه در ایران خودرو فارس تکمیل و تجاری سازی شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، مدیرعامل ایران خودرو فارس با اشاره به تأکیدات مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو برای تجاری سازی خودروهای دارای کسری قطعه، گفت: تنها در یک روز کاری تعداد 938 دستگاه خودرو پارس که دارای کسری قطعه بوده تکمیل و آماده تحویل به مشتریان شده است که به این ترتیب رکورد تجاری سازی خودرو در سایت تولیدی فارس در هفته گذشته به 2157 دستگاه رسیده است.

عبدالرضا ملاکی ادامه داد: با ادامه روند تکمیل خودروهای دارای کسری قطعه در سایت ایران خودرو فارس، فقط سه دستگاه به علت نبود قطعه خاص الکترونیک تجاری‌سازی نشده است.

ملاکی گفت: برنامه ایران‌خودرو فارس تولید 19 هزار دستگاه بود که تاکنون 19 هزار و 186 دستگاه در این شرکت تولید و تحویل مشتریان شده است و تا پایان سال، تیراژ تولید به 19 هزار و 462 دستگاه خودرو خواهد رسید.

گفتنی است، در سایت ایران خودرو فارس، محصول پژو پارس در مدل‌های سال، پژو پارس با موتورهای TU5 وXUP در رنگ‌های سفید، خاکستری و مشکی تولید می‌شود.