تکواندو
تکواندو
هانگژو - ایرنا - ناهید کیانی و نرگس میرنوراللهی از دور رقابتهای تکواندو در بازیهای آسیایی حذف شدند.
روز سوم بازیهای آسیایی سهشنبه چهارم مهرماه آغاز شد و نمایندگان کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.
نایب رئیس کمیته ملی المپیک گفت: آنچه اتفاق افتاده تا کنون در قایقرانی، تکواندو و دوچرخه سواری پیش بینیهایی بوده که از قبل مسجل بوده است.
بازیهای آسیایی برای برخی از ورزشکاران نامدار ایران یک نقطه آغاز برای مدالآوری یا رشد و پیشرفت بوده و حالا برخی در سطح بالای جهان رقابت میکنند.
هزار سال پیش در چنین روزی اسبان میتاختند و چنگیز آنکه میگفت؛ آسمان فرمانروایش کرده با سلطان بدقلق ایران محمد خوارزمشاه در افتاد و به انتقام کشتار بازرگانانش به ایران تاخت. بازی عجیبی در جریان بود. شمشیرهای آهیخته بر پیکر مردمان فرود میآمد و تکهتکهشان میکرد. جوی خون در ایران به راه افتاده بود. مردان بر زمین میغلتیدند و زنان و کودکان در بند و زنجیر ناله میکردند.
کاروان ورزشی ایران در روز دوم بازیهای آسیایی هانگژو موفق به کسب 6 مدال شد.
کاروان کشورمان در پایان روز دوم بازیهای آسیایی در جدول توزیع مدالها 2 پله سقوط کرد.
هانگژو - ایرنا - فردا سهشنبه در ادامه رقابتهای تکواندو بازیهای آسیایی هانگژو، سه نماینده کشورمان به دیدار رقبای خود میروند.
تصاویری از اهدای مدال برنز به مبینا نعمتزاده و مدال نقره به مهدی حاجیموسایی ملیپوشان تکواندو را ببینید.
مراسم اهدا مدال تکواندو برگزار شد و ملی پوشان ایران مدالهای خود را دریافت کردند.
ستاره تیم ملی تکواندو ایران با وجود برتری محسوس و تکنیکی در مقابل حریف چینی، مقابل حریف کرهای در فینال بدشانس بود و به خاطر یک اخطار بیشتر، مدال طلا را با نقره عوض کرد.
هانگژوو - ایرنا - ملی پوش تکواندو ایران با بیان اینکه خوشحالم که دست پر به ایران باز می گردم گفت: رفتار داوران از بازی سوم با من تغییر کرد و این در نتیجه من تاثیر گذاشت.