جمعه 6 شهریور 1405

تکواندو

تکواندو

خبرگزاری ایسنا

جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو برای بررسی نتایج ضعیف 3 تکواندوکار ایران در الممیک توکیو برگزار می شود.

خبرگزاری ایسنا

بر اساس آخرین اعلام رنگ بندی شهرهای کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، وضعیت نحوه فعالیت رشته های ورزشی در سراسر کشور تا پایان 15 مردادماه سال جاری به گونه ای است که شدیدترین محدودیت ها در 285 شهرستان با وضعیت قرمز، اعمال می شود.

خبرگزاری مهر

جلسات کمیته فنی فدراسیون تکواندو با هدف بررسی دلایل نتایج ضعیف تیم ملی در بازیهای المپیک آغاز می شود.

خبرگزاری مهر

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تکواندو برای برون رفت از شرایط فعلی نیازمند فکری جدید برای ایجاد تغییرات اساسی و زیربنایی دارد.

خبرگزاری مهر

سه رشته‌ای که کاروان ورزش ایران دل به مدال‌آوری آنها خوش کرده از روز یکشنبه گام در میدان بزرگ سی و دومین دوره بازیهای المپیک خواهند گذاشت تا شاید زمین «خشک» شده بی‌مدال تبدیل به کویر نشود!

وب‌گاه فرارو

حدادی بیش از دو ماه درگیر جراحی خار پاشنه‌اش در آلمان بود و نزدیک به یک ماه به‌خاطر بیماری کرونا از تمرینات دور بود. جراحی خار پاشنه او نزدیک به 9 هزار دلار هزینه داشت. وقتی هم که داستان خار پاشنه تمام شد یکباره خبر رسید او از ناحیه دیسک کمر با آسیب‌دیدگی مواجه شده و از اردوی آمریکا به تهران آمد. در سه‌سال‌ونیم گذشته برای حدادی حدود 704 هزار دلار هزینه شده است. گفته می‌شود همه این هزینه‌ها...

خبرگزاری دانا

با استقبال مسئولان کمیته ملی المپیک، سه تیم شمشیربازی، بدمینتون و دوچرخه‌سواری وارد کشورمان شدند.

خبرگزاری دانا

در بازیهای المپیک توکیو در رشته بوکس شاهد حضور یک لوئیس سوارز جدید بودیم.

وب‌گاه خبر آنلاین

دکتر سید رضا صالحی امیری ظهر امروز به وقت محلی در توکیو با حسین المسلم رئیس فدراسیون جهانی شنا و معاون فنی شورای المپیک آسیا دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری میزان

رییس کمیته ملی المپیک ظهر امروز به وقت محلی در توکیو با حسین المسلم رییس فدراسیون جهانی شنا و معاون فنی شورای المپیک آسیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری ایسنا

رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون شنای ایران با رئیس فدراسیون جهانی شنا دیدار کردند.

خبرگزاری دانا

رئیس کمیته ملی المپیک به همراه رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ایران با رئیس فدراسیون جهانی شنا دیدار کرد.

خبرگزاری تسنیم

در این گزارش مسیر موفقیت 16 مدال‌آور رقابت‌های تکواندوی المپیک 2020 توکیو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

خبرگزاری تسنیم

ملی‌پوش سابق تیم ملی تکواندو گفت: از پولادگر به عنوان بزرگتر و دلسوز تکواندو می‌خواهیم این انتخاب‌ها و مسیرهای اشتباه را ببیند.

وب‌گاه مشرق نیوز

بانوی تیرانداز ایران با قرار گرفتن در جایگاه دوازدهم رقابتهای تپانچه باید منتظر مسابقه بعدی خود در بخش سرعت باشد.