یک‌شنبه 8 شهریور 1405

تیم ملی فوتسال با ناظم الشریعه به ایتالیا می رود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
تیم ملی فوتسال با ناظم الشریعه به ایتالیا می رود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بعد از حذف تیم ملی فوتسال در جام جهانی 2021 لیتوانی در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات مقابل قزاقستان حاشیه‌ها علیه فوتسال پررنگ‌تر از قبل شد و خبرها حاکی از اختلاف عزیزی خادم ریاست فدراسیون فوتبال با سید محمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال بالا گرفت تا جایی که شایعاتی مبنی بر تغییرات در کادر فنی تیم ملی مطرح شد.

حال با توجه به دیدار تیم ملی فوتسال کشورمان در آذر مقابل ایتالیا خبرهایی رسیده که فدراسیون فوتبال از تغییر سرمربی و کادر فنی تیم ملی تا بعد از بازی با ایتالیا صرف نظر کرده تا این تیم راهی این کشور شود. روز گذشته هم در رابطه با همین موضوع جلسه ای بین ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی و کامرانی فر دبیر کل فدراسیون فوتبال برگزار شده است.

تیم ملی فوتسال کشورمان فروردین ماه سال آینده باید در مسابقات جام ملت‌های آسیا در کویت شرکت کند، از همین رو ملی پوشان کشورمان قرار است قبل از شرکت در این رقابت‌ها در اواخر آذر و همزمان با ایام فیفا دی 2 بازی دوستانه با تیم ملی ایتالیا برگزار کند.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تیم ملی ایتالیا فدراسیون فوتبال ورزشی فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتسال فوتسال ایتالیا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است