دوشنبه 22 بهمن 1403

ثبت رکورد تولید روزانه و هفتگی در سایپا / کاهش حدود 40 درصدی خودرو‌های ناقص در سال جاری / ادامه تولید عبور مستقیم حدود 90 درصدی در سایپا / تحقق بیش از 100 درصدی برنامه تولید وزارت صمت در سایپا

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
ثبت رکورد تولید روزانه و هفتگی در سایپا / کاهش حدود 40 درصدی خودرو‌های ناقص در سال جاری / ادامه تولید عبور مستقیم حدود 90 درصدی در سایپا / تحقق بیش از 100 درصدی برنامه تولید وزارت صمت در سایپا

با تولید 1835 دستگاه خودرو در 4 خرداد سال جاری، رکورد تولید روزانه در 8 ماه گذشته در سایپا شکسته شد. همچنین در هفته ابتدایی خرداد، با تولید 10 هزار و 601 دستگاه خودرو، بالاترین تولید هفتگی در طول 12 ماه اخیر در این گروه محقق شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، در راستای افزایش ظرفیت تولید و کاهش خودروهای ناقص در گروه سایپا از ابتدای سال جاری 17 هزار خودرو ناقص تکمیل شده که کاهش 40 درصدی خودروهای ناقص موجود را به همراه داشته است، به عبارتی 43 هزار دستگاه خودرو ناقص موجود به 26 هزار دستگاه کاهش پیدا کرده و به زودی تعداد خودروهای مذکور به 20 هزار دستگاه خواهد رسید؛ بر همین اساس ماندگاری خودروها به مدت 5 ماه کاهش یافته است.

در رابطه با تولید تجمیعی گروه خودروسازی سایپا، در طول سال 1401 نزدیک به70 هزار دستگاه خودرو تولید شده است که بر اساس برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این بخش تاکنون 103 درصد برنامه محقق شده که از این تعداد تولید، حدود 63 هزار دستگاه بر اساس تولید به صورت نرخ عبور مستقیم حدود 90 درصدی انجام شده است.