جمعه 6 شهریور 1405

ثبت‌نام مرحله دوم عرضه یکپارچه خودرو از 20 اردیبهشت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ثبت‌نام مرحله دوم عرضه یکپارچه خودرو از 20 اردیبهشت

متقاضیان خرید خودرو می‌توانند از 20 تا 29 اردیبهشت با افتتاح حساب وکالتی به نام سازمان حمایت در نوبت دوم این طرح در سامانه یکپارچه عرضه خودرو ثبت نام کنند.

فرآیند ثبت نام نوبت دوم طرح یکپارچه عرضه خودرو از امروز چهارشنبه (20 اردیبهشت) آغاز می‌شود.

بدین ترتیب متقاضیان خرید خودرو از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو می‌توانند از تاریخ 20 تا 29 اردیبهشت با مراجعه به بانک‌های عامل نسبت به افتتاح حساب وکالتی به نام سازمان حمایت به مبلغ 100 میلیون تومان اقدام کنند و پس از زمان مذکور از تاریخ 3 تا 13 خرداد مرحله انتخاب خودرو توسط متقاضیان آغاز می‌شود ثبت نام کنندگان خودرو‌های وارداتی و افرادی که در طرح نخست تخصیص خودرو در سامانه یکپارچه ثبت نام کرده اند در صورت انصراف می‌توانند در این طرح ثبت نام کنند.

در مرحله دوم عرضه خودرو در سامانه یکپارچه خودروسازان محصولات خود را عرضه خواهند کرد همچنین ممکن است اولویت دریافت برخی محصولات پرتقاضا به سال 1403 موکول شود.

در نوبت اول عرضه خودرو در طرح یکپارچه عرضه خودرو در اسفند ماه سال 1401 حدود 900 هزار متقاضی خرید خودرو شرکت کردند که بیش از 800 هزار نفر از این متقاضیان، خواستار خرید خودرو از ایران خودرو بودند بنابراین نوبت تحویل خودرو آن‌ها به 1403 موکول شد که وزارت صمت در راستای اصلاح زمان تحویل به این متقاضیان، امکانی را فراهم ساخت تا این متقاضیان نسبت به تغییر نوع خودرو اقدام کنند و بتوانند خودرو خود را امسال تحویل بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی