سه‌شنبه 25 شهریور 1404

ثبت 30 فقره سرقت محتویات خودرو

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ثبت 30 فقره سرقت محتویات خودرو

سرهنگ محمد گودرزی رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری 2 سارق حرفه‌ای و سابقه دار لوازم و محتویات خودرو‌ها در محدوده مسعودیه خبر داد و گفت: متهمان به 30 فقره سرقت اعتراف کردند.

سرهنگ محمد گودرزی گفت: در پی مراجعه و شکایت چند تن از شهروندان در هفته‌های اخیر، در خصوص سرقت محتویات و قطعات خودرو در محدوده محله "مسعودیه" پیگیری موضوع سریعاً به صورت ویژه در دستور کار عوامل عملیات کلانتری 157 این محل قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد، متهمان با پرسه زنی در مناطق جرم خیز و شناسایی خودرو‌های که قفل آن از ایمنی کمتری برخوردار بودند، در فرصت مناسبی قفل صندوق عقب خودرو را تخریب و محتویات داخل خودرو و صندوق آن را به سرقت می‌بردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بیان کرد: مأموران کلانتری مسعودیه با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، در نهایت در یکم تیر ماه امسال هویت و مخفیگاه متهمان را که از سارقان سابقه دار بودند شناسایی شد.

وی بیان کرد: بلافاصله با هماهنگی‌های قضائی تیمی از ماموران در روز گذشته به مخفیگاه متهمان در محدوده این محله مراجعه و طی یک عملیات غافلگیرانه هر 2 متهم را در مخفیگاهشان در حالی که در حال پیاده کردن وسایل از خودرو 405 بودند دستگیر کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: متهمان 36 و 40 ساله پس از انتقال به مقر انتظامی به 30 فقره سرقت محتویات داخل خودرو در محدوده‌های "مسعودیه و جنوب تهران" اعتراف کردند و همچنین در بازرسی از محل 4 حلقه رینگ و لاستیک، رادیاتور خودرو و... کشف شد.

وی در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند، گفت: مال باختگانی که با این شیوه و شگرد از آنان سرقت شده است با حضور در کلانتری 140 باغ فیض متهمان را مورد شناسایی قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی