چهارشنبه 4 شهریور 1405

جام جهانی تیراندازی باکو | ضرب اولین طلا برای ایران / پورحسینی قهرمان جهان شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جام جهانی تیراندازی باکو | ضرب اولین طلا برای ایران / پورحسینی قهرمان جهان شد

به گزارش خبرگزاری فارس، در نخستین روز از مسابقات جام جهانی تیراندازی در باکو و در رشته تپانچه بادی 10 متر مردان سجاد پورحسینی در فینال با عملکردی فوق‌العاده در جایگاه نخست ایستاد و صاحب مدال طلا شد. نماینده اوکراین و آلمان نیز دوم و سوم شدند.

پورحسینی در شرایطی به عنوان قهرمانی رسید که در مرحله مقدماتی با امتیاز 583 ششم شده بود و راهی فینال شده بود.

همچنین امیر جوهری خو با 580 امتیاز و وحید گلخندان با امتیاز 579 پانزدهم و شانزدهم شدند. محمدرسول عفتی نیز با 575 امتیاز و جواد فروغی با امتیاز 573 به ترتیب در جایگاه چهل و هشتم و پنجاه و نهم ایستادند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تیراندازی با تپانچه سجاد پورحسینی تیم ملی تیراندازی با تفنگ جام جهانی تیراندازی باکو این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است