جام جهانی
جام جهانی
والیبال نشسته که بی شک پرافتخارترین و طلاییترین تیم ورزش ایران به حساب میآید، باوجود گذشت یک سال از هشتمین قهرمانی پارالمپیکی خود همچنان در رکودی عجیب برای تمرین و تدارکات به سر میبرد.
احسان حاجصفی با استقلال مذاکرات جدی انجام داده و احتمال دریافت بازوبند کاپیتانی این تیم در مذاکرات مطرح شده است.
پس از مشخص شدن قرعه مرحله پلیآف انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا، سرمربیان تیمهای عراق و اندونزی با نگاهی امیدوارانه نسبت به آینده صحبت کردند.
نبردهای مرحله بعدی پلیآف صعود به جام جهانی بدون شک از جذابیت بالایی برخوردار خواهد بود.
تیم ملی عربستان برای صعود مستقیم به جام جهانی باید عراق و اندونزی را کنار بزند و کار نسبتا دشواری خواهد داشت.
پرداخت های 180 تا 300 هزار یورویی ستاره تیم ملی فرانسه به پنج افسر امنیتی و پلیس برای او دردسرساز شده است!
هروه رنار تصمیمی برای تغییر در برنامه آمادهسازی تیم ملی عربستان پیش از مرحله مقدماتی جام جهانی ندارد.
اقتصادنیوز: کاخ سفید دلیل بروز کبودیها به روی دستان رئیس جمهور آمریکا را ابتلای او به «نارسایی مزمن وریدی» اعلام کرد.
مهاجم لهستانی بارسلونا پس از استعفای سرمربی تیم ملی این کشور، در آستانه تجدیدنظر از خداحافظی از بازیهای ملی و بازگشت به اردوی تیم لهستان است.
اقتصادنیوز: تعداد فالورهای علیرضا فغانی در اینستاگرام به بیش از 1 میلیون نفر رسید.
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا تحت معاینه پزشکی قرار گرفت و مبتلا به «نارسایی مزمن وریدی» تشخیص داده شد.
اقتصادنیوز: سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا تحت معاینه پزشکی قرار گرفت و مبتلا به «نارسایی مزمن وریدی» تشخیص داده شد.
مهاجم لهستانی بارسلونا پس از استعفای سرمربی تیم ملی این کشور، در آستانه تجدیدنظر از خداحافظی از بازیهای ملی و بازگشت به اردوی تیم لهستان است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو به نقل از هفتهنامه فرانسوی لو کانار آنشنه، نهاد نظارتی داخلی پلیس فرانسه تحقیقاتی را درباره مجموع پرداختی 180 هزار و 300 یورویی آغاز کرده است؛ مبلغی که در سال 2023 توسط برخی فوتبالیستها، از جمله امباپه، به افسرانی پرداخت شده که وظیفه تأمین امنیت تیم ملی را بر عهده داشتند. در بیانیهای مکتوب که این نشریه به آن دست یافته، امباپه توضیح داده که تصمیم...
تیم ملی ایران با وجود صعود زودهنگام به جام جهانی 2026 برخلاف رقبای آسیایی، در آمادهسازی و بازیهای تدارکاتی عقبمانده و برنامه مشخصی ندارد.