یک‌شنبه 14 تیر 1405

جام ملت‌های آسیا

جام ملت‌های آسیا

وب‌گاه ورزش سه

تعدادی از ایرانیان مقیم ازبکستان برای حمایت از ملی پوشان امید به ورزشگاه لوکوموتیو رفتند.

وب‌گاه ورزش سه

شاگردان امیر قلعه‌نویی به دنبال نمایش موفق مقابل بلغارستان هستند.

وب‌گاه ورزش سه

روبرتو مانچینی روز در اولین آزمون خود را با تیم ملی عربستان برابر کاستاریکا قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری تسنیم

پیشکسوت فوتبال ایران بر این اعتقاد است که باید افرادی قوی‌تر از نفرات فعلی در کادر تیم ملی امیر قلعه‌نویی را همراهی کنند.

وب‌گاه ورزش سه

ایمان مبعلی یکی از هافبک های خلاق فوتبال ایران در دهه هشتاد بود که این روزها کمتر مثل او دیده می شود.

خبرگزاری تسنیم

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان اعتقاد دارد، وقتی با تیم‌های ضعیف بازی می‌کنیم فشاری به تیم ملی وارد نمی‌شود و این ممکن است ما را گول بزند.

وب‌گاه ورزش سه

ژاپنی ها در آستانه حضور در جمع چهار تیم برتر والیبال دنیا در رنکینگ جهانی قرار دارد.

وب‌گاه فرارو

فدراسیون فوتبال از پوستر خود برای دیدار امروز برابر بلغارستان رونمایی کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: به نظرم خطیر با اظهارات خود درباره تبعیض بین سرخابی‌ها به نوعی هواداران را گول زده است.

وب‌گاه فرارو

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای تیم ملی و مردم کشورم تمام توانمان را خواهیم گذاشت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت: بازی دوستانه با تیم ملی بلغارستان همانند ضرب المثل معروف کاچی بهتر از هیچی است.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایران امروز در دیداری دوستانه به مصاف یک تیم اروپایی خواهد رفت.

وب‌گاه ورزش سه

سرمربی تیم المپیک ایران معتقد است باید در شرایط سخت که ازبک‌ها برای آنها به وجود آوردند، به موفقیت برسند.

وب‌گاه ورزش سه

تیم فوتبال امید ازبکستان موفق به کسب پیروزی هشت بر یک مقابل افغانستان شد.

خبرگزاری تسنیم

مربی تیم ملی فوتبال ایران دیدار فردا تیم‌ملی مقابل بلغارستان را فرصت خوبی برای ارزیابی این تیم دانست.

خبرگزاری مهر

آنتونیو مانیکونه گفت: بازی با بلغارستان فرصت خوبی است تا وضعیت بازیکنان را پیش از حضور در رقابتهای مقدماتی جام جهانی و جام ملتهای آسیا بسنجیم.