جمعه 23 آبان 1404

جان‌باختن 116 نفر در تصادفات تعطیلات عید فطر / 1600 مسافر مصدوم شدند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
جان‌باختن 116 نفر در تصادفات تعطیلات عید فطر / 1600 مسافر مصدوم شدند

سردار حسن مومنی رئیس پلیس راه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت آمار تردد و تصادفات در سفرهای تعطیلات عید سعید فطر اظهار داشت: آمار تردد در محورهای شمالی نسبت به مدت مشابه در تعطیلات عید سعید فطر در سال گذشته حاکی از افزایش تردد است.

رئیس پلیس راه تصریح کرد: از چهارشنبه بعد از ظهر تا روز گذشته که در تعطیلات عید سعید فطر بودیم متاسفانه 116 نفر از هموطنان در تصادفات جان باختند.

وی‌گفت: 1600 نفر از مسافران نیز در این مدت در اثر تصادفات مجروح و مصدوم شدند.

سردار مومنی علت عمده تصادفات را عدم توجه به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و انحراف به چپ عنوان کرد و گفت: در طول سال ساعت بروز تصادفات 12 تا 20 بوده است اما در تعطیلات عید سعید فطر و سفرهای این دوره شاهد بودیم که بیشترین تصادفات در بازه زمانی 16 تا 24 رخ داده است.

رییس پلیس راه متذکر شد: متاسفانه چهار علت عمده عدم توجه به جلو، سرعت و سبقت غیرمجاز و خستگی و خواب‌آلودگی عامل 82 درصد تصادفات رانندگی است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید سردار مومنی رئیس پلیس راه پلیس راهور تصادف این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است