سه‌شنبه 9 دی 1404

جبلی: خبری که در تکذیب انجام مانور موشکی توسط صدا و سیما منتشر شد کاملا موثق و مبتنی بر دو منبع موثق نظامی بود + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

رئیس سازمان صدا و سیما اعلام کرد که خبر منتشرشده درباره مانور موشکی بر اساس اطلاعات یک منبع آگاه بوده و صحت آن کاملاً موثق است، هرچند دو مقام رسمی نظامی اعلام کردند که مانور موشکی انجام نشده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در گفتگو با SNNTV درباره خبر اخیر منتشرشده پیرامون مانور موشکی توضیح داد که این خبر به استناد یک منبع آگاه منتشر شده و از صحت آن اطمینان کامل دارند.

وی گفت: «در مورد خبر مربوط به مانور موشکی، دو مقام رسمی نظامی به ما اطلاع دادند که این مانور موشکی نبوده است، اما ما خبر را به استناد منبع آگاه منتشر کردیم و این خبر کاملاً موثق بود.»

جبلی با تأکید بر اهمیت اتکا به منابع مطلع در پوشش اخبار حساس، اعلام کرد که اطلاع‌رسانی دقیق و سریع به مردم یکی از اولویت‌های اصلی این سازمان است.