پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

جدال برادران عالمیان و 2 بازیکن برای حضور در آمریکا

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
جدال برادران عالمیان و 2 بازیکن برای حضور در آمریکا

4 بازیکن تیم ملی تنیس روی میز برای حضور در مسابقات جهانی آمریکا با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

به گزارش مشرق، در حالی که فدراسیون تنیس روی میز پیش از این اعلام کرده بود، نوشاد و نیما عالمیان به دلیل رنکینگی که دارند در مسابقات جهانی آمریکا شرکت می‌کند، اما پس از اعتراض دو ملی پوش دیگر یعنی امیرحسین هدایی و امین احمدیان، کار به رقابت انتخابی کشید.

حالا فدراسیون تصمیم گرفته مسابقه انتخابی را بین این 4 بازیکن برگزار کند تا دو نفر اول در نهایت راهی آمریکا شوند. مسابقه انتخابی بین این 4 بازیکن قرار است روزهای 15 و 16 مردادماه برگزار شود.

طبق قوانین جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز در مجموع فقط 128 بازیکن می تواند در مسابقات جهانی شرکت کنند که رنکینگ جهانی آنها باید زیر 256 باشد.

این مسابقه در حالی برگزار خواهد شد که نوشاد عالمیان گفته بود با توجه به جایگاهی که در جهان دارم، حضورم در مسابقه انتخابی تیم‌ملی همانند توهین است.

منبع: فارس