دوشنبه 26 خرداد 1404

جزئیات جدید از حادثه لوله آب تهران

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
جزئیات جدید از حادثه لوله آب تهران

روز گذشته دشمن خبیث صهیونی با استفاده از یک پرتابه، شعاعی 100 متری از خطوط لوله آب در یکی از مناطق شمال تهران را تخریب کرد؛ اما در کمتر از 24 ساعت، با کاری شبانه روزی، امروز این ترمیم به اتمام می رسد.

به گزارش مشرق، عصر روز گذشته پرتابه ای به یکی از خطوط لوله فرعی انتقال آب تهران در محدوده میدان قدس برخورد کرد که این برخورد موجب شد در زیر سطح زمین، در شعاعی 100 متری، سه خط لوله به صورت همزمان دچار آسیب شوند.

تصاویری که از حجم بالای جریان آب در محدوده میدان قدس تهران منتشر شد، به خاطر همزمانی خروج آب از سه خط لوله ای بود که در شعاع 100 متری، دچار تخریب شده بودند.

بلافاصله نیروهای عملیاتی آب و فاضلاب کار ترمیم خط لوله را آغاز کردند و با وجود آنکه با استفاده از قابلیت لوپ و مانور شبکه آب تهران، از قطع آب گسترده در این منطقه جلوگیری شد، اما ترمیم خطوط لوله آسیب دیده، مستلزم قطع آب برخی از مشترکان در این محدوده بود؛ از شب گذشته تانکرهای سیار آبرسانی در این مناطق مستقر شد و همزمان کار ترمیم و بازسازی خطوط آسیب دیده در تمام طول شب گذشته و بامداد امروز ادامه پیدا کرد.

بررسی ها نشان می دهد که برنامه ریزی تیم عملیاتی بر این اساس است که تا ساعت 15 امروز، عملیات ترمیم سه خط لوله آسیب دیده به طور کامل انجام خواهد شد و مشکلات قطعی آب و افت فشار برخی مشترکان این محدوده برطرف خواهد شد.

در واقع این اقدام خبیثانه دشمن صهیونی برای بروز اختلال در تأمین آب تهران، ناموفق بود و متخصصان آب و فاضلاب، در کمتر از 24 ساعت این حادثه و اثرات آن را به صورت کامل رفع خواهند کرد.