شنبه 11 بهمن 1404

جزئیات طرح ناکام برای ترور علی لاریجانی + فیلم

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، طبق روایت ارائه‌شده، زمان‌بندی عملیات به‌گونه‌ای طراحی شده بود که هم‌زمان با مراسم سالگرد شهادت سید حسن نصرالله در بیروت انجام شود؛ مراسمی پرجمعیت که از نظر امنیتی در سطح بالایی از حساسیت قرار دارد.

بر اساس این توضیحات، طراحی عملیات از اوایل سال 2025 آغاز شده و یک سلول عملیاتی متشکل از عوامل محلی و مرتبط با خارج از لبنان مسئول آماده‌سازی لجستیکی آن بوده است. اجاره انبار، آماده‌سازی خودرو و انتقال تجهیزات از جمله اقداماتی است که در چارچوب این طرح ادعایی مطرح شده است.

در این روایت‌ها، استفاده از سلاح هدایت‌شونده از راه دور و اجرای عملیات بدون حضور مستقیم عامل انسانی در صحنه به‌عنوان روش پیش‌بینی‌شده عنوان شده؛ الگویی که به گفته مهمانان برنامه، پیش‌تر نیز در عملیات‌های مشابه مورد استفاده قرار گرفته است.

همچنین گفته می‌شود نهادهای امنیتی لبنان با رصد تحرکات مشکوک و بازداشت یکی از عوامل مرتبط با پرونده، پیش از اجرای عملیات وارد عمل شده و با گسترش تحقیقات، از اجرای کامل طرح جلوگیری کرده‌اند. بررسی ابعاد شبکه، ارتباطات خارجی و احتمال وجود عوامل دیگر همچنان ادامه دارد.

این پرونده در پادکست «المحطه» به‌عنوان یکی از حساس‌ترین پرونده‌های امنیتی ماه‌های اخیر در لبنان توصیف شده و تأکید شده است که اطلاعات تکمیلی آن در مرحله بررسی‌های امنیتی قرار دارد.