جشنواره فیلم فجر
جشنواره فیلم فجر
عزت الله علیزاده جزئیات پیش فروش بلیتهای سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر را تشریح کرد.
معاون اجرایی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر درباره پیشفروش بلیتهای جشنواره توضیحاتی را ارائه کرد.
تهران - ایرنا - دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در دلنوشتهای خطاب به هنرمندان عنوان کرد که هنرآفرینی شما مرهمی است بر قلوب زخمی مخاطبانتان.
بازیگر سریال «بازگشت» گفت: سینما جایی برای امثال ما ندارد، اینقدر بازیگران پرکار در این سینما حضور دارند که اصلا فرصتی به امثال من نمیرسد، نمیدانم چرا این اتفاقات در سینما افتاده اما اکثریت بازیگران قدیمی بیکار هستند و بسیاری از بازیگران سالانه چند فیلم بازی میکنند.
معاون اجرایی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: پیش فروش بلیتهای سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر برای مخاطبان مردمی از ساعت 12 روز دوشنبه 30 دیماه سال جاری آغاز و تا ساعت 18 چهارشنبه دوم بهمنماه ادامه خواهد داشت.
مهران رجبی اعتقاد دارد که صفر تا صد شرایط و فضای ایجاد شده را ترامپ و آمریکا کلید زدند و جلو میبرند؛ اگر میگوییم به جشنواره فجر نمیرویم و یا تلویزیون بازیگری یا اجرا نمیکنیم به همین عدم شناخت فضای سیاسی برمیگردد.
بهرنگ علوی با نقش و چهرهای متفاوت، مقابل دوربین فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی قرار گرفت.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه عنوان شده که شهرداری تهران رقم 8 میلیارد تومان را برای برگزاری جشنواره فیلم فجر پیشبینی کرده است، گفت: شهرداری اجازهای برای اسپانسر شدن جشنواره فیلم فجر ندارد.
تاریخ این سرزمین، حضور پر شور و مهرتان را در کمک به آسیب دیدگان حوادث طبیعی و شورآفرینیهای مدنی فراموش نخواهد کرد.
ابراهیم داروغهزاده دبیر سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر در دلنوشتهای خطاب به هنرمندان، هنرآفرینی آنها را مرهمی بر قلوب زخمی مخاطبان دانست.
ابراهیم داروغهزاده دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در دلنوشته ای خطاب به هنرمندان عنوان کرد که هنرآفرینی شما مرهمی است بر قلوب زخمی مخاطبانتان.
ابراهیم داروغهزاده دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر دلنوشتهای را خطاب به هنرمندان منتشر کرد.
«ابراهیم داروغهزاده» دبیر سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر خطاب به هنرمندان سینما نوشت: هنر آفرینی شما، مرهمی است بر قلوب زخمی مخاطبانتان که قطعا، شرایط کاهش آلام و دردهایشان را نیز فراهم مینماید.
محمدرضا باقری گفت: برخی در حالی از جشنواره فجر و تلویزیون کناره گرفتند، که اصلا حضور تاثیرگذاری در آن ندارند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «ابراهیم داروغهزاده» دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در واکنش به تحریم جشنواره از سوی برخی هنرمندان در صفحه شخصی اش نوشت: در شرایطی به استقبال سی و هشتمین جشنوارهی فیلم فجر میرویم که آحاد ملت نجیب ایران، در داغ از دست دادن عزیزترینهایشان، در سانحه ناخواستهی هوایی به سوگ نشستهاند. بر هیچ وجدان منصفی پوشیده نیست که هنر آفرینی شما، مرهمی...
امروز وقت آن است که انقلاب هنری رقم بزنیم تا همه بدانند عرصه فرهنگ، هنر و رسانه هم می تواند، حاج قاسم سلیمانی سینما و رسانه داشته باشد.