جمهوری آذربایجان
جمهوری آذربایجان
کیهان نوشت: هزارها نفر از نیروهای داعش که در کشورهای همسایه منتظر فرصتی برای رخنه به مراکز جمعیتی و عملیات انتحاری هستند، خطر اصلی نیستند. خطر اصلی کشورهایی مانند عربستان و ترکیه هستند.
کیهان نوشت: مخالفین نظام خطر سوریهسازی را یک بازی رسانهای برای ترساندن مردم میدانند. اما با تضعیف نظام کدام یک از اتفاقات زیر رخ نخواهد داد؟
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، ارمنستان روز سه شنبه اعلام کرد که میزبان رزمایش نظامیان «سازمان پیمان امنیت جمعی» به رهبری روسیه در سال جاری نخواهد بود. به نوشته روزنامه «مسکو تایمز» «نیکل پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت که دلیلی نمیبیند که سازمان پیمان امنیت جمعی امسال در ارمنستان رزمایش نظامی برگزار کند. پاشینیان مدعی شد که که این سازمان از...
وزیر امور خارجه با اشاره به یکی دیگر از دستاوردهای سفر رئیس مجلس به ترکیه گفت: اقدامات منطقه ای در حوزه قفقاز نیز از موضوعاتی بود که در این سفر به آن پرداخته شد.
علی اف در سخنانی گفت: «فرانسه باید بابت اتهاماتی که علیه آذربایجان در جریان جنگ 2020 قره باغ مطرح کرده، عذرخواهی کند».
«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز سه شنبه به شدت از فرانسه انتقاد کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان از رئیس مجلس شورای اسلامی بابت دستاوردهای سفر به ترکیه تشکر کرد.
وزیر امور خارجه گفت: حضور رئیس مجلس در نشست سه جانبه روسای پارلمانهای ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان، دستاوردهای بسیار خوبی را در کاهش سوءتفاهمات میان تهران - باکو داشت و گامهای خوبی برداشته شد.
تهران - ایرنا - وزیر امور خارجه گفت: حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست سه جانبه روسای پارلمانهای ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان، دستاوردهای بسیار خوبی را در کاهش سوءتفاهمات میان تهران - باکو داشت و گامهای خوبی برداشته شد.
دیدار دوجانبه قالیباف و رئیس مجلس ترکیه در خصوص موضوعاتی همچون حل حقابه ایران از رود ارس و رفع مشکل مرزنشیان برای مبادلات کالا صورت گرفت.
احمد مسجدجامعی در یادداشتی با عنوان «دستورالعمل رفتن ایرانیان از ایران» خطاب به مسئولان به کنایه نوشت: حرمت همینهایی را که هستند نگه دارید، بقیه هم بازخواهند گشت.
«احمد مسجدجامعی» در یادداشتی به تفسیر و بررسی حوادث و ماجراهای اخیر برای علی دایی و رسول خادم پرداخته است.
طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس لازم است فهرستی از تمامی میراث فرهنگی ناملموس زنده در اختیار عموم جهانیان و یونسکو قرار داده شود.
مسئله رقابتهای حاشیهساز در ثبت میراث ناملموس مقولهای قابل بررسی و حلوفصل بهصورت کارشناسی است که از سازوکارهای نیازمند اصلاح یونسکو بروز پیدا کرده است.