جمهوری آذربایجان
جمهوری آذربایجان
باکو - ایرنا - سید احمد حسینی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در دیدار با آذر زینال اف معاون اول رییس مجلس عالی جمهوری خودمختار نخجوان آخرین وضعیت مناسبات فیمابین را بررسی و بر گسترش همکاری ها تاکید کردهاند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از صداوسیما، سیدعباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور آذربایجان، گفت: پس از سفر آقای امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به جمهوری آذربایجان، با پیگیری سفارت جمهوری اسلامی ایران و مساعدت مقامات جمهوری آذربایجان 21 زندانی ایرانی در روزهای آینده به میهن انتقال خواهند یافت. سفیر ایران در باکو، افزود: سه تن از این زندانیان از بانوان...
باکو - ایرنا - جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه 5 نظامی ارمنی بازداشت شده در جریان درگیری های اخیر در نزدیکی شهرستان مرزی کلبجر در قره باغ را به ارمنستان تحویل داده است.
برنامه وزارت نیرو برای تامین برق زمستانی ایرانی ها چیست.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان از آزادی 21 زندانی ایرانی در باکو خبر داد و گفت: اینها در روزهای آینده به میهن انتقال خواهند یافت.
باکو - ایرنا - سید احمد حسینی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان در دیدار با ماهر علی اف رییس راه آهن نخجوان همکاری ها با این منطقه خودمختار در زمینه ریلی از جمله راه اندازی قطار نخجوان به مشهد را مورد بررسی قرار داد.
سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان از انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی به کشور در روزهای آینده خبر داد و گفت: در پی سفر پربار حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به جمهوری آذربایجان، پیگیری سفارت جمهوری اسلامی ایران و مساعدت مقامات جمهوری آذربایجان، 21 زندانی ایرانی در روزهای آینده به میهن انتقال خواهند یافت.
به مدار آمدن خط دوم ترکمنستان و افزایش واردات از این کشور، موجب کاهش روزانه یک میلیون لیتری مصرف سوخت میشود.
بنا بر اعلام سفیر ایران در باکو، 21 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان در روزهای آینده به میهن انتقال خواهند یافت.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان از انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی به کشور در روزهای آینده خبر داد.
باکو - ایرنا - سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان امروز چهارشنبه اعلام کرد که تعدادی از زندانیان ایرانی که در زندان های جمهوری آذربایجان دوران محکومیت خود را سپری می کنند، در چند روز آینده به ایران منتقل می شوند.
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: تلاش برای افزایش واردات برق از جمله اقدامهایی است که با هدف تامین برق زمستانی در دستور کار قراردارد.
3 تن از این زندانیان از بانوان هستند که با انتقال آنان دیگر هیچ بانوی ایرانی در زندان های این کشور نخواهیم داشت و امیدوارم در آینده نیز بانوی دیگری به جمع زندانیان هموطن در این کشور اضافه نشود.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان از انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی به کشور در روزهای آینده خبر داد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان از انتقال 21 زندانی ایرانی به کشور در روزهای آینده خبر داد.
وزارت امورخارجه روسیه مشارکت این کشور در مذاکرات وین را از نتایج مهم سیاست خارجی مسکو در سال 2021 برشمرد.