جمهوری آذربایجان
جمهوری آذربایجان
بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهانش در جریان سفر به آذربایجان شرقی دچار سانحه شده است.
اقتصادنیوز: برخی اخبار حاکی از آن است که بالگرد حامل آیتالله رئیسی، رئیسجمهور در آذربایجان شرقی دچار سانحه شده است.
اقتصادنیوز: اخبار متناقضی از ایجاد سانحه برای بالگرد کاروان همراه رئیسجمهور که امروز برای افتتاح سد مرزی «قیز قلعهسی» به منطقه ارس رفته بودند، منتشر شده است.
نهمین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی آسیا در حالی با قهرمانی نمایندگان کشورمان در هر دو گروه بانوان و آقایان به پایان رسید که چهار ایرانی به عنوان برترین های این دوره انتخاب و معرفی شدند.
اقتصادنیوز: قائم مقام شرکت تیغه های صنعتی تفتان، شرکت دانش بنیان و عضو پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نامه ای به سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور نوشته است.
تیم های ملی پاراتکواندوی زنان و مردان ایران با کسب 9 مدال طلا، نقره و برنز علاوه بر تکرار عنوان قهرمانی خود در مسابقات قهرمانی آسیا عناوین برتر این رقابتها را نیز به خود اختصاص دادند.
رئیس جمهور آذربایجان تاکید کرد که هیچ کس نمی تواند بین دو کشور ایران و آذربایجان سوء تفاهم ایجاد کند.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آذربایجان تاکید کرد که هیچ کس نمی تواند بین دو کشور ایران و آذربایجان سوء تفاهم ایجاد کند.
رئیس جمهور به همراه همتای آذربایجانی خود، طرح مشترک سد قیز قلعهسی در نقطه صفر مرزی دو کشور را افتتاح کرد. رئیس جمهور به همراه همتای آذربایجانی خود، طرح مشترک سد قیز قلعهسی در نقطه صفر مرزی دو کشور را افتتاح کرد. طرح سد قیز قلعهسی و تکمیل و توسعه سد خداآفرین که به شکل مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان اجرا شده است، با حضور روسای جمهور دو کشور به شکل رسمی افتتاح و بهرهبرداری...
تیمهای ملی پاراتکواندو بانوان و آقایان ایران با کسب 9 مدال طلا، نقره و برنز علاوه بر تکرار عنوان قهرمانی خود در مسابقات قهرمانی آسیا عناوین برتر این رقابتها را نیز به خود اختصاص دادند.
رئیس دولت سیزدهم گفت: ارتباط ما با کشور دوست، برادر و همسایه و به تعبیر رهبر انقلاب، آذربایجان فراتر از رابطه همسایگی است رابطه ما خویشاوندی است و این رابطه و پیوند یک ارتباط مستحکمی است که ریشه در باورهای دو ملت و کشور دارد و تاریخ و تمدن و پیشینه تاریخی ما را به هم پیوند می دهد.
امروز، پروژه بزرگ آبی میان 2 کشور ایران و آذربایجان به بهره برداری کامل رسید.
رئیس جمهور گفت: ارتباط ما با کشور دوست، برادر و همسایه آذربایجان به تعبیر رهبر معظم انقلاب فراتر از رابطه همسایگی است و به هیچ عنوان رابطه دو ملت ایران و آذربایجان گسسته نخواهد شد.