جمهوری آذربایجان
جمهوری آذربایجان
عباس زاده مشکینی، نماینده فعلی مجلس که در دوران حضور احمدی نژاد در استانداری اردبیل یکی از مدیرکل ها بوده است، روایتی از پرونده سوآپ نفتی و البته رابطه بین احمدی نژاد و محصولی دارد.
نتیجه کشتی بایراموف و چامیزو تغییری نخواهد کرد و کشتیگیر جمهوری آذربایجان برنده این رقابت است اما داوران برای ناداوری محروم شدند و المپیک را از دست دادند
سنگدوینی گفت: با تعاملات و دیپلماسی میتوان مشکل کرسنت و شکایت گازی ترکمنستان از ایران را حل کرد.
اقتصادنیوز: امروز در بازار ارز تهران قیمت ها به مانند روز گذشته شیب نزولی را در پیش گرفتند و قیمت لیر ترکیه افت 10 تومانی را تجربه کرد و 2005 تومان قیمت گذاری شد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آذربایجان گفت که کشورش بیش از هر زمان دیگر به توافق صلح با ارمنستان نزدیک شده و برای آن آمادگی دارد.
اقتصادنیوز: وزارت کشور جمهوری آذربایجان اعلام کرد: ارمنستان تعیین مرز با جمهوری آذربایجان در بخش باغانیس - ووسکپار در استان تاووش را آغاز کرده است.
الهام علیاف، رئیسجمهور آذربایجان در سخنرانی خود در دانشگاه ADA در باکو گفت که جمهوری آذربایجان و ارمنستان درک مشترکی از نحوه شکلگیری یک معاهده صلح دارند، اما جزئیات هنوز مورد توافق قرار نگرفته است.
سرمربی تیم ملی ژیمناستیک ایران با بیان سختیهای پیش روی کسب سهمیه المپیک گفت: با وجود این اتفاق تاریخی برخی به دنبال انکار یا کمرنگ جلوه دادن آن هستند.
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که ایران به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می گذارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام میگذاریم.
کنعانی در واکنش به توافق ارمنستان و آذربایجان گفت: استمرار تلاشهای دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روشهای مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.
سخنگوی وزارت امورخارجه گفت که تلاشهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای حلوفصل مسائل مرزی لازمه صلح و ثبات در قفقاز جنوبی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام میگذاریم. کنعانی افزود: استمرار تلاشهای دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل...
نخستوزیر ارمنستان و نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی در نشستی در ایروان در مورد تعیین مرزهای ارمنستان و آذربایجان رایزنی کردند.
اقتصادنیوز: «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان و «تویو کلار» نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور قفقاز جنوبی امروز (دوشنبه) در نشستی در ایروان، موضوع تعیین مرز و تحدید حدود میان ارمنستان و آذربایجان را مورد بحث و بررسی قرار دادند.