شنبه 14 تیر 1404

جنجال داوری در یک‌چهارم نهایی جام جهانی / پنالتی الهلال سوخت: وی ای‌آر علیه عربستانی‌ها

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
جنجال داوری در یک‌چهارم نهایی جام جهانی / پنالتی الهلال سوخت: وی ای‌آر علیه عربستانی‌ها

الهلال در وقت اضافه نیمه اول بازی مقابل فلومیننزه صاحب پنالتی شد ولی وی‌ای‌آر پنالتی را لغو کرد تا نیمه اول با شکست الهلالی‌ها به پایان برسد.

به گزارش "ورزش سه"، الهلال که در اورلاندو به مصاف فلومیننزه برزیل رفته نیمه اول را آنطور که امیدوار بود به پایان نبرد. الهلالی‌ها روی یک اشتباه از کانسلو دروازه‌شان را در دقیقه 40 باز شده دیدند و در وقتهای اضافه این نیمه درحالیکه صاحب پنالتی شده و گمان می‌کردند می‌توانند به بازی برگردند بعد از بررسی وی‌ای‌آر این پنالتی را از دست دادند.

در دقیقه 45+1 الهلال از سمت راست صاحب کرنر شد و روبن نوس مثل همیشه پشت توپ ایستاد. او کرنر را به تیر اول ارسال کرد ولی مدافعان فلومیننزه توپ را با ضربه سر برگرداندند.

کانسلو که بعد از اشتباه منجر به گلش خیلی تلاش می‌کرد تا جبران کند توپ برگشتی را با ضربه سر منحرف کرد تا بار دیگر توپ در جناح راست به نوس برسد. ارسال بسیار بلند او به تیر دوم می‌رفت از زمین خارج شود که مارکوس لئوناردو مهاجم الهلال سرنگون شد و داور در سوت خود دمید و اعلام پنالتی کرد.

اما خوشحالی الهلالی‌ها کوتاه بود. داور بعد از بررسی صحنه با وی‌ای‌آر اعلام کرد برخوردی بین خاویر، هافبک فلومیننزه و مهاجم الهلال، لئوناردو رخ نداده و در نتیجه پنالتی مردود شد.

با اینحال هواداران الهلال در شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری مدعی هستند پای بازیکن فلومیننزه با پای لئوناردو برخورد داشته و داور پنالتی واضح آنها را نگرفته است.

جنجال داوری در یک‌چهارم نهایی جام جهانی / پنالتی الهلال سوخت: وی ای‌آر علیه عربستانی‌ها 2
جنجال داوری در یک‌چهارم نهایی جام جهانی / پنالتی الهلال سوخت: وی ای‌آر علیه عربستانی‌ها 3