جنگ تحمیلی
جنگ تحمیلی
نگاهی به رشد اقتصادی کشور از دهه 60 تاکنون نشان میدهد که روند رو به رشد این نماگر در دهه 90 متوقف شده و به کمترین حد خود در 6دهه گذشته رسیده است. سرمایهگذاری بهعنوان اصلی ترین محرک تامین کننده رشد اقتصادی نیز در این دهه افت چشمگیری داشته و این روند نزولی تا جایی پیش رفته که در سالهای اخیر سرمایهگذاری ها حتی کفاف استهلاک را نیز نداده است.
معاون پارلمانی رئیسجمهور در واکنش به اظهارات اخیر ظریف گفت: کسانی که ادعا میکنند زبان دنیا را بلد هستند، بهتر است زبان آموزههای دینی و قرآن را نیز فرا بگیرند.
حسینی گفت: امروز جوانان متدین و متخصص با همان روحیه رزمندگان دفاع مقدس، قدرت نظامی را به سطح بالای بازدارندگی رساندهاند.
سید محمد حسینی گفت: اخیراً یکی از سیاسیون دولت قبل گفته است «باید به اندازه توانایی ها آرزو کنیم»، قطعا اگر چنین حرفهایی مبنا قرار می گرفت، با امکانات اندک امام و مبارزان هرگز انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید و استمرار نمییافت و در جنگ تحمیلی که در آن ائتلاف نانوشتهای بین قدرتهای جهانی وجود داشت به پیروزی نمی رسیدیم، بنابراین این سخنان که برای توجیه رویکرد دیپلماسی التماسی گذشته...
ایرنا نوشت: حسینی با بیان اینکه اگر این حرف که باید به اندازه تواناییها آرزو کنیم مبنا قرار میگرفت، انقلاب اسلامی و جنگ به پیروزی منتهی نمیشد، تصریح کرد: این سخنان برای توجیه رویکرد دیپلماسی التماسی گذشته و زیرسوال بردن سیاست متوازن و رو به گسترش آیتالله رئیسی است.
جریان شبه روشن فکری بر خلاف چیزی که پیوسته لقلقه زبانشان است و آن را به صورت برچسب به دیگران میزنند و سعی میکنند فضای عمومی را از این گفتارها پر کنند، به شدت خودشان بنیادگرا و مستبد و خشن هستند و رفتارهای خشونت آمیزی در این زمینه دارند.
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در دیدار صمیمانه اصحاب فرهنگ و هنر آذربایجان شرقی با رئیس جمهور که عصر امروز در مقبرهالشعرا شهر تبریز برگزار شد، این شهر را منشا جریان ساز فرهنگی و هنری در همه مرزهای غربی ایران بزرگ فرهنگی عنوان کرد.
سید محمد حسینی گفت: برای برخی سیاسیون، منافع ملی فقط لقلقه زبانشان است، اما دولت کنونی اعتقاد راسخی به دیپلماسی عزتمندانه و سیاست خارجی متوازن دارد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی اسماعیلی عصر پنج شنبه در مراسم دیدار رئیس جمهور با اهالی فرهنگ و هنر آذربایجان شرقی در مقبره الشعرا اظهار داشت: تبریز مرکز فرهنگ، هنر و تمدن در قلب کشور است و البته منظور از تبریز محدود به جغرافیای فعلی نیست و این دیار منشأ تحولات در عرصه ایران فرهنگی در برههها و دوران مختلف بوده است. وی افزود: بیش از 52 پروژه فرهنگی در اختیار جبهه آذربایجان...
«ایران پرس» نوشت:«یا زهرا» (س) سامانهای کاملا بومی است که نیاز دفاعی آن توسط قرارگاه پدافند هوایی به صنعت دفاعی کشور مطرح شده ودر نهایت ساخته شد. از مزایای این سامانه پدافندی میتوان به متحرک و تاکتیکی بودن و قابلیت استقرار در شرایط آب و هوایی مختلف است.
تبریز - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ما در بحث عدالت فرهنگی نگاه ویژهای به آذربایجان داریم، گفت: تحقق عدالت فرهنگی در کشور اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
مسئول واحد خواهران حسینیه اندیشه قم گفت: ما در نظام الهی باید عاطفه زن را به میدان بیاوریم و به واسطه آن در مقابل کفر بایستیم.