جنگ تحمیلی
جنگ تحمیلی
کتاب «جنگ +2: آمریکا علیه انقلاب» نوشته سیدمسعود جزایری توسط نشر سرو منتشر و راهی بازار نشر شد.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در بیانیه گرامیداشت سالروز عملیات خیبر، جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را ضامن قدرت بازدارندگی کشور دانست.
گزارش کمیسیون اصل 90 در مورد عضویت ایران در موافقتنامه آب و هوایی پاریس در جلسه علنی امروز مجلس قرائت و تاثیر آن در خاموشی های چند سال اخیر کشور مشخص شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی، در نشست علنی امروز سه شنبه 2 اسفندماه مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون اصل نودم (90) قانون اساسی در مورد عضویت ایران در موافقتنامه آب و هوایی پاریس و با محورهای مهمی درخصوص چالش های اجرای موافقت نامه مذکور برای کشور از جمله نبود منبع تامین هزینه سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای تعهدات، بی اثر بودن توافق...
سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی گزارش کمیسیون متبوعش در مورد عضویت ایران در موافقتنامه آب و هوایی پاریس را قرائت کرد.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس، گزارش این کمیسیون در مورد عضویت ایران در موافقتنامه آب و هوایی پاریس را در صحن مجلس قرائت کرد.
گفته می شود در واپسین روزهای دولت دوازدهم، مولفه های اقتصادی در شرایط وخیمی به دولت رئیسی تحویل داده شده است. دولت هم از فردای انتخابات1400، دولت روحانی را به عنوان مقصر وضع موجود معرفی کرده است. اما به نظر می رسد شرایط رئیسی در سال1401 بهتر از روحانی در 1398بوده است.
رئیس مرکز امور قرآنی اوقاف، درمورد نحوه برگزاری مسابقات قرآن کریم در کشور توضیحاتی داد.
جمهوری اسلامی نوشت: کسانی که با سوء استفاده از شرایط نامساعد اقتصادی کنونی تلاش میکنند اصل انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرند و چنین القا کنند که نسل انقلاب کار درستی نکرده و باید از انقلاب کردن ابراز پشیمانی کند، یا از واقعیتها خبر ندارند و یا خود را به بیخبری میزنند.
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود ناکارآمدی مسوولان را به پای نظام سیاسی جمهوری اسلامی نوشتن خطا خواند و عبور از این نظام را غیر ممکن دانست.