پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

جهاد کشاورزی تالش: سرما به 70 درصد باغ‌های گوجه‌سبز خسارت زد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
جهاد کشاورزی تالش: سرما به 70 درصد باغ‌های گوجه‌سبز خسارت زد

آستارا - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: سرمای بهاری به 70 درصد باغ‌های گوجه‌سبز این شهرستان خسارت وارده کرده‌است و پیش‌بینی می‌شود میزان محصولات آن از هزار و 390 تن در سال‌های قبل به حدود 417 تن در سال‌جاری کاهش یابد.

سید علی موسوی روز دوشنبه در جهاد کشاورزی تالش اظهار کرد: باغ های گوجه سبز این شهرستان به وسعت 139 هکتار در اراضی جلگه ای قرار دارد و در سال های قبل، از هر هکتار 10 تن محصول برداشت می شد.

وی ادامه داد: برداشت گوجه سبز در سطح 139 هکتار آغاز شده است و پیش بینی می شود امسال از فروش محصولات آن در بازارهای محلی و شهرهای دیگر، 50 میلیارد ریال برای بهره برداران درآمد حاصل شود.

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: گوجه سبز این شهرستان از ارقام محلی و پیوندی است و هزار و 74 کشاورز به تولید آن اقدام می کنند و کل باغ های مثمره تالش چهار هزار هکتار است.

او افزود: 30 هزار بهره بردار در 27 هزار هکتار اراضی قابل کشت تالش به کشاورزی مشغول هستند.

شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در 110 کیلومتری غرب استان گیلان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*