شنبه 22 شهریور 1404

جواد عزتی

جواد عزتی

وب‌گاه عصر ایران

ویدئوی منتشرشده از بیلبورد «پدرگواردیولا» که برگرفته از تصویر خون‌آلود مهران مدیری در این سریال است، در ساعات اخیر با واکنش‌های متعددی در فضای مجازی همراه بوده است.

وب‌گاه عصر ایران

رضا عطاران، امین حیایی و جواد عزتی از خاطرات خود در زمان فیلمبرداری گفتند.

وب‌گاه مشرق نیوز

میرزامحمدی: من سینمای قهرمان را دوست دارم اما سینمایی که مخاطب خود را جای آن قهرمان حس کند، نه قهرمانی که بزن بهادر باشد و قدرت‌های عجیب‌وغریبی داشته باشد. قهرمانی از جنس مردم معمولی.

وب‌گاه عصر ایران

«تمساح خونی» به تهیه‌کنندگی سیدمحسن حجازی دهاقانی و کارگردانی محمدجواد عزتی و نویسندگی پدرام سعیدی افشار پروانه ساخت گرفت.

وب‌گاه گسترش

شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی در جلسه اخیر با 9 فیلم‌نامه موافقت کرد.

خبرگزاری تسنیم

حسین میرزامحمدی، کارگردان فیلم سینمایی «کت‌چرمی» معتقد است که فیلمش در افشای فساد، محافظه‌کارانه عمل نکرده است.

خبرگزاری تسنیم

شورای صدور پروانه ساخت آثار سینمایی در جلسه اخیر خود با 9 فیلم‌نامه موافقت کرد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

مه لقا باقری همسر جواد عزتی ساعاتی قبل تصویری از استایل خاص و تیپ مردانه و عجیب خود در استانبول منتشر کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در روز‌های پایانی این هفته با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.

وب‌گاه فرارو

مه لقا باقری همسر جواد عزتی ساعاتی قبل تصویری از استایل خاص و تیپ مردانه و عجیب خود در استانبول منتشر کرد.

وب‌گاه عصر ایران

مه لقا باقری همسر جواد عزتی ساعاتی قبل تصویری از استایل خاص و تیپ مردانه و عجیب خود در استانبول منتشر کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مه لقا باقری تصویری از خودش در خیابان های استانبول با تیپ مردانه منتشر کرده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با بازگشت آزادگان عزیز به میهن اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مه لقا باقری بازیگر معروف تصویری از تیپ مردانه خود منتشر کرد.

خبرگزاری تسنیم

شبکه‌های تلویزیونی برای دو روز آخر هفته در کنار پخش چند فیلم با فضای بازگشت آزادگان به میهن، چند فیلم جدید همچون «مأموریت ممکن»، «مبارزه برای سرزمین ماردی» و «دنیای بالا» را تدارک دیده است.

وب‌گاه گسترش

استقبال از فیلم‌های کمدی توسط مخاطبان و تضمین فروش حداقلی آن‌ها در گیشه در کنار مصائب و مشکلاتی که بر سر راه تولید فیلم‌های اجتماعی وجود دارد موجب شده تا تولید آثار کمدی برای بخش خصوصی در الویت قرار بگیرد از همین رو 12 فیلم کمدی در مراحل مختلف تولید قرار دارند و همین اوضاع اکران را کمی پیچیده خواهد کرد.