پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

حاشیه دیدار استقلال - ملوان | حضور خطیر و عنایتی در ورزشگاه / افسوس نوازی از سکوهای خالی + عکس

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حاشیه دیدار استقلال - ملوان | حضور خطیر و عنایتی در ورزشگاه / افسوس نوازی از سکوهای خالی + عکس

علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال با حضور در ورزشگاه آزادی از نزدیک تماشاگر دیدار استقلال - ملوان است.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم‌های فوتبال استقلال و ملوان بندر انزلی در آخرین دیدار هفته دوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 19:30 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند. بخشی از حواشی این بازی در زیر آمده است:

هاشمی‌نسب: خوشحالم پس از سال‌ها با استقلال به ورزشگاه آزادی آمدم

* مهدی هاشمی‌نسب دستیار جواد نکونام در تیم استقلال، پس از حضور در ورزشگاه آزادی گفت: خاطراتی خوبی از این ورزشگاه در ذهن دارم و خوشحالم که دوباره با استقلال به اینجا آمدم.

* محمدرضا خانزاده که به تازگی به تیم ملوان پیوسته بود، گفته می‌شود به دلیل اختلاف با مهدی تارتار از این تیم کنار گذاشته شده است.

* سعید مهری هافبک استقلال پس از اینکه قرارداد جدیدی با این تیم امضا کرد، امروز با نظر نکونام در فهرست ذخیره‌های آبی‌پوشان قرار گرفت.

* محمد نوازی نسبت به ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی واکنش نشان داد و زیر لب گفت: حیف که امروز تماشاگران خود را کنارمان نداریم.

* جواد نکونام و مهدی تارتار قبل از شروع بازی خوش و بش گرمی با هم داشتند.

* علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال امروز با حضور در ورزشگاه آزادی، از نزدیک تماشاگر بازی است.

* مانیکونه دستیار ایتالیایی امیر قلعه‌نویی در تیم ملی فوتبال کشورمان، از جایگاه ویژه عملکرد بازیکنان دو تیم را زیر نظر دارد.

* رضا عنایتی سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان از دیگر حاضرین در ورزشگاه آزادی است.

* هاشم بیک‌زاده که به تازگی به کادر فنی استقلال ملحق شده، امروز در جایگاه ویژه تماشاگر بازی استقلال - ملوان است.

حاشیه دیدار استقلال - ملوان | حضور خطیر و عنایتی در ورزشگاه / افسوس نوازی از سکوهای خالی + عکس 2