یک‌شنبه 21 بهمن 1403

حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد!

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد!

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال برزیل یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در جام جهانی 2022 قطر بود که به شکل ناباورانه در مرحله یک چهارم مغلوب کرواسی شد.

حذف شدن برزیل از جام جهانی شایعاتی را در زمینه اختلافات بازیکنان بعد از ناکامی در جام جهانی مطرح شد. نیمار ستاره برزیلی ها برای تکذیب این شایعات دست به اقدامی عجیب زد.

نیمار در فضای مجازی بدون توجه به حریم خصوصی بازیکنا برزیل چت هایش را با مارکینیوش و رودریگو که در بازی با کرواسی پنالتی از دست دادند و او با ارسال پیام آنها را دلجویی داد را در صفحه اش منتشر کرد.

همچنین نیمار چت خود با تیاگو سیلوا کاپیتان برزیل را منتشر کرده که در آن به خاطر ناراحتی این بازیکن او را دلجویی داده است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار چهره‌ها

جام جهانی 2022

نیمار جنجال نیمار حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد! 2
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد! 3
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد! 4
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد! 5
حریم خصوصی بازیکنان برزیل بازیچه دست نیمار شد! 6