حزب دموکرات
حزب دموکرات
«جیل» که یک معلم تدریس زبان و ادبیات انگلیسی در مدارس دولتی آمریکاست، دکترای علوم آموزشی دارد. او نخستین بانوی اولی است که مدرک دکترا داشته و شغل دائم بیرون کاخ سفید دارد.
هیأت اوکراینی بصورت رسمی از حزب تروریستی دموکرات دعوت به عمل آورده که به اوکراین سفر و ضمن دیدار با مسئولان ارشد و ردهبالای این کشور، با «زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز دیدار داشته باشند.
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا از حضار پرسید که آیا با او همراه هستند و در پاسخ مورد استقبال آنان قرار گرفت که بسیاریشان پلاکاردهایی در حمایت از او در دست داشتند.
در کنگره زنان تاثیرگذار دو مهمان از آمریکا و آلمان حضورداشتند...
سپهر خلجی به اخراج ایلهان عمر نماینده زن مسلمان کنگره آمریکا از کمیته روابط خارجی واکنش نشان داد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسی با انتشار توئیتی به ماجرای اخراج نماینده زن از کنگره آمریکا واکنش نشان داد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با انتشار به اخراج نماینده زن کنگره آمریکا به دلیل انتقاد از اسرائیل واکنش نشان داد.
ایلهان عمر، نماینده مسلمان زن حزب دموکرات از کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا که جمهوریخواهان در آن اکثریت را در اختیار دارند، به دلیل انتقاد از رژیم اسرائیل اخراج شد.
در اقدام جدید اروپاییها نام برخی نیروهای سیاسی ایرانی بدنام و در مقیم اروپا خودنمایی میکند؛ لابی این افراد مزدور که کشور خود را به بیگانگان فروختهاند!
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در یک جلسه کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا برای جذب کمک های مالی در شهر نیویورک گفت: ما وارث سیاست خارجی شدیم که هر چند میگفت "اول آمریکا" اما اساسا آمریکا را آخر قرار داد. ما بیشتر از هر زمان دیگری در تاریخ مدرن آمریکا دوستان و متحدان خودمان را از دست دادیم.
رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در یک جلسه کمیته ملی حزب دموکرات آمریکا برای جذب کمک های مالی در شهر نیویورک گفت: ما وارث سیاست خارجی شدیم که هر چند میگفت "اول آمریکا" اما اساسا آمریکا را آخر قرار داد. ما بیشتر از هر زمان دیگری در تاریخ مدرن آمریکا دوستان و متحدان خودمان را از دست دادیم.
دونالد ترامپ گفت: به ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه بیشتر از سازمانهای امنیتی اعتماد دارد.
ترامپ در جمع هواداران حزب جمهوریخواه در ایالت «نیو همپشایر» گفت که آمریکا تحت ریاست جمهوری «جو بایدن»، توسط سیاستمداران فاسد به سمت نابودی میرود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، وکلای سوئدی حمید نوری در مرحله تجدید نظر این پرونده طولانی، دفاعیات حقوقی و تاریخی مهمی از او کردند و به بیان برخی تناقضات موجود در ادله دادستان سوئد پرداختند. این وکلای سوئدی معتقدند، دادستان مرحله تحقیقات این پرونده را به خوبی طی نکرده و ادله او قابل اثبات نیستند. آنها همچنین معتقدند برخی شواهد مهم تاریخی در...