حسن روحانی
حسن روحانی
دادستان عمومی و انقلاب کوهدشت ماجرای آزار جنسی به یک دانشآموز را در این شهرستان تشریح کرد.
سرهنگ سید ابوالفضل موسویپور جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پیرو مصوبات کار گروه شرایط اضطرار آلودگی هوا، مبلغ جریمه طرح زوج و فرد به 105000 تومان افزایش یافت.
مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی گفت: تا چند روز آینده استانهای ساحلی دریای خزر، فارس و بوشهر بارشهای پراکنده و خفیف دارند و دریای عمان و غرب تنگه هرمز مواج و متلاطم خواهد بود.
معاون اول رئیسجمهور و رئیس ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور، مصوبه «تشکیل کارگروه موقت بررسی وقایع و اعتراضات اخیر در کشور» را با هدف آسیبشناسی و بررسی علل و عوامل و ارائه راهکار برای مواجهه اثربخش با این حوادث، ابلاغ کرد.
طبق ادعای نشریه مطرح اسپانیایی ستاره سابق تیم فوتبال بارسلونا به دلیل شکایت یک خانم 23 ساله به اتهام تعرض به 4 تا 12 سال زندان محکوم خواهد شد.
در پی انتشار تصویری از تابلوی پروژه در حال ساخت ندامتگاه جدید شهر مشهد، در فضای مجازی، برخی مدعی شدهاند که به علاوه ندامتگاه کنونی شهر مشهد واقع شده است، سازمان زندانها قصد دارد زندان جدید دیگری نیز در این شهر بنا کند.
بار دیگر، اتفاقی جدید و نادر در صنعت هوایی کشور رخ داده که حسابی خبرساز شده است. مسئولان شرکت هواپیمایی «الف»، از سوار شدن 15 مسافر بلیتدار پرواز عسلویه - تهران خودداری کردند!
نازنین کینژاد، مترجم با تودیع قرار وثیقه و به صورت موقت از زندان قرچک آزاد شد.
یک نماینده مجلس خطاب به وزیر کشور گفت: «نمی دانم چه بگویم که درصدی از حق مردم ادا شود و به کسی هم برنخورد. جناب آقای وزیر کشور چاکر شما و جد و آبادت هستیم اما ما نماینده مردم هستیم. آیا چهره سیستان و بلوچستان همین است؟ واقعیت همین است؟».
یکی از مقامات فعال در یک پروژه گردشگری دریای سرخ، از مجوزهای جدید مقامات عربستان سعودی برای جذب گردشگران خارجی خبر داد.
منیبان نوشت: رئیس دفتر روحانی در دولت دوازدهم گفت: اگر یکی از اعضای دولت و وزرا در زندان بودند قطعا من در جریان قرار می گرفتم اما هیچ کس در زندان نیست.
واعظی: اکبری با هیچ کدام از وزرای دولت روحانی ارتباطی نداشت / اگر وزیری بازداشت بود من مطلع میشدم
دیپلمات و مشاور سیاسی حسن روحانی معتقد است که نقشه ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه حذف آرام آرام اروپا از معادلات خارجی ایران است. روسیه در تلاش است با برهم زدن نقش توازنآفرین منطقهای ایران، موقعیت تازهای برای خود ایجاد کند.
سیدابراهیم رئیسی در پیامی با تسلیت درگذشت همسر آیتالله العظمی سبحانی، از درگاه خداوند رحمان برای آن بانوی مؤمنه رحمت واسعه الهی و همجواری با حضرت فاطمه زهرا (س) مسئلت کرد.