یک‌شنبه 30 دی 1403

حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات

یک رسانه بلژیکی به حضور بازیکنان ایرانی در شارلوا پرداخته و پرسیده است که آیا حسین‌زاده مثل کاوه و قلی‌زاده موفق خواهد بود یا عملکردی مانند نورافکن و دلفی خواهد داشت؟

به گزارش "ورزش سه"، پیوستن امیرحسین حسین زاده به شارلوا باعث شده است تا رسانه های بلژیکی به تعدد بازیکنان ایرانی در این تیم بپردازند. وینگر جوان استقلال در فصل قبل، حالا به پنجمین بازیکن ایرانی شارلوا تبدیل می شود که در سال های اخیر لباس این تیم را بر تن کرده است.

وب سایت walfoot بلژیک در مطلبی به حضور بازیکنان ایرانی در شارلوا پرداخته و نوشته است که دو سرنوشت در انتظار حسین زاده است؛ او یا به مانند کاوه رضایی روزهای خوبی را در جمع گورخرها سپری خواهد کرد و یا به مانند یونس دلفی در این تیم ناموفق خواهد شد.

این رسانه که تیتر "حسین زاده؛ رضایی یا دلفی؟" را برای گزارش خود انتخاب کرده، نوشته است: اسپورتینگ شارلوا بار دیگر با ارتباطات ایرانی، کار جذب امیرحسین حسین زاده بازیکن با استعداد را انجام داد. در سال های اخیر، 50 درصد از بازیکنان ایرانی در شارلوا موفق بوده اند.

کاوه رضایی، داستان عاشقانه در چند مرحله (99 بازی، 41 گل) اولین انتقال ایرانی دوران مهدی بیات هم مثل امیرحسین حسین زاده از باشگاه استقلال بود و اگر حسین زاده مانند کاوه رضایی به موفقیت برسد، هواداران گورخر می توانند خوشحال شوند. این مهاجم پس از ورودش یک فصل بسیار خوب را پشت سر گذاشت، با 16 گل و 6 پاس گل در 41 بازی در تمامی رقابت ها. او فورا با یک انتقال راهی کلوب بروژ شد که انتقال بسیار بدی بود (فقط یک گل).

جای تعجب نیست که شارلوا پس از وضعیت کاوه در بروژ، اقدام درست را انجام داد و گلزن سابق خود را به صورت قرضی به خدمت گرفت. کاوه دوباره از حضور در شارلوا لذت برد، حتی چشمگیرتر از اولین دوره حضورش (25 بازی، 14 گل، 5 پاس گل). ولی دومین سال انتقال قرضی او در فصل 2020-2021 چندان موفقیت آمیز نبود. اما در مجموع، شارلوا از سه فصل حضور بازیکنی که به قیمت 5 میلیون یورو به بروژ فروخته شده، سود خواهد برد. اتفاقی که مهدی بیات آن را دوست دارد.

علی قلی زاده نابغه نافرجام (127 بازی، 23 گل) از همان ابتدا احساس می کردیم که علی قلی زاده «چیزی برای نمایش» دارد. بعد از یک فصل ضعیف (فقط یک گل، 5 پاس گل)، مدتی طول کشید تا او به حداکثر پتانسیل خود برسد. اما در روندی که تا حدودی یادآور همان چیزی است که موسی التمری در اود هورلی پشت سر گذاشت، وینگر ایرانی در نهایت متقاعد شد و هر یک از فصل های بعدی او، از فصل قبل ترش بهتر بود.

چنانچه صرفا سطح فنی را در نظر بگیریم، کمتر بازیکنی در لیگ بلژیک به اندازه قلی زاده قدرتمند است. او اگر خود را با سختگیری های تاکتیکی ادوارد استیل تطبیق دهد، یک بار دیگر جایگاه اصلی خود را در این فصل به دست می آورد حتی اگر به نظر برسد که اخیرا کمی افت داشته باشد. یک چیز مسلم است: «شاهزاده علی» یک موفقیت است، باز هم با هزینه کمتر (حدود 300 هزار یورو، اکنون بیش از 10 برابر ارزش دارد).

نورافکن و دلفی، شکست های غیر قابل توضیح امید نورافکن همزمان با علی قلی زاده آمده بود و نویدهای خوبی از او به گوش می رسید. در حالی که ما در تمرینات آن را خیلی بلند می گفتیم که نورافکن با اینجا سازگار نیست. با لبخندی همیشه محتاطانه. در هر صورت نورافکن طی دوران قرضی خود در ایران که البته از فصل گذشته برای همیشه به کشورش برگشته است (35 بازی، 4 گل، 5 پاس گل) تمام توانایی های خود را نشان داده است. او که در مرحله مقدماتی جام جهانی برای ایران به میدان رفته، باید با کشورش در این پیکارها حضور یابد.

یونس دلفی خیلی جوان و تقریباً 18 ساله وارد مامبورگ شد. سال 2019 بود و حضور چند بازیکن ایرانی در باشگاه کمکی به او نمی کرد. تحت هدایت کریم بلهوسین، او شانس زیادی برای حضور در میدان به دست نیاورد. حضور او در لیگ بلژیک خیلی کوتاه بود و سعی کرد در کرواسی احیا شود که البته بدون موفقیت بود. در حال حاضر دلفی تنها 21 ساله است و البته باشگاهی هم ندارد. به نظر می رسد بازگشت به ایران نیز در برنامه اوست.

حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات 2
حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات 3
حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات 4
حسین زاده: شاهزاده قلی‌زاده یا یونس ناامید کننده؟ / آینده پدیده لیگ در دستان خانواده مشهور بیات 5