حسین فرحبخش، تهیهکننده: پژمان جمشیدی، برای سینمای ایران غنیمت است!/ خانمی که فیلمهای کمدی را مزخرف میداند، خود در مزخرفترین فیلمها بازی کرده!
حسین فرحبخش، تهیهکننده سینما پژمان جمشیدی را غنیمتی برای سینمای ایران خواند و بازیگر زنی را که در جشن روز بزرگداشت سینما، به غلبه نوع خاصی از آثار کمدی بر سینمای ایران معترض بود به بازی در «مزخرفترین و جلفترین» نقشها در آثار کمدی متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین فرحبخش، تهیهکننده سینما در گفتوگو با برنامه اینترنتی تیویپلاس پژمان جمشیدی، فوتبالیست سابق و بازیگر فعلی تلویزیون و سینمای ایران را غنیمتی برای سینمای ایران شمرد.
او با اشاره به دو فیلم «ناجورها» و «قسطنطنیه» فروش آنها را 130، 140 میلیارد برآورد کرد و افزود اگر پژمان جمشیدی در این آثار نبود این فیلمها اینقدر نمیفروختند، هرچند در این آثار بازیگران دیگری هم حضور دارند.
فرحبخش همچنین در پاسخ به این که برخی بازیگران از غلبه این مدل فیلمسازی (آثار کمدی) بر سینمای ایران گلایهمندند گفت خانمی که در جشن روز بزرگداشت سینما برخی فیلمهای کمدی را مزخرف میخواند، نقشهای خودش در فیلمهای کمدی از جلفترین و زنندهترین نقشها بوده است.
242242
کد خبر 2134836