حضور در راهپیمایی 22 بهمن مهر تأییدی بر عملکرد نظام است
یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج گفت: حضور حماسی ملت ایران و مردم این استان در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال مهر تأییدی بر عملکرد نظام و انقلاب است.
حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دعوت می شود که قشرهای مختلف مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه کهگیلویه و بویراحمد شرکت گسترده ای در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال داشته باشند.
وی افزود: حضور حماسی ملت ایران و مردم کهگیلویه و بویراحمد در این راهپیمایی مهم پیام های روشنی به دشمنان می دهد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج بیان کرد: وظیفه همگان است که برای پاسداشت خون شهدا و تداوم راه امام خمینی (ره) به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفته و به طور گسترده در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال شرکت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی عنوان کرد: ملت ایران و مردم کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال به هجمه ها و تهدیدهای شوم دشمنان پاسخ دندان شکن می دهند.
وی ابراز داشت: راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال اتحاد، انسجام، همدلی، همبستگی و یکپارچگی مثال زدنی بین ملت ایران و مردم کهگیلویه و بویراحمد ایجاد می کند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج گفت: وحدت کلمه رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران بوده و حضور حماسی مردم در تمامی عرصه ها نیز از مؤلفه های اصلی بقای نظام و انقلاب است.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی اظهار داشت: ملت ایران و مردم کهگیلویه و بویراحمد در شرایط حساس کنونی به طور استوار و امیدوارتر از گذشته با شرکت گسترده در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال وحدت ملی خود را به نمایش می گذارند.
*س_برچسبها_س*