حضور سفیر هند در سالن برگزاری مسابقات اسنوکر قهرمانی آسیا

سفیر هند در ایران ضمن حضور در محل برگزاری رقابتهای اسنوکر قهرمانی آسیا با رئیس فدراسیون ایران دیدار و گفتگو کرد.
سفیر هند در ایران ضمن حضور در محل برگزاری رقابتهای اسنوکر قهرمانی آسیا با رئیس فدراسیون ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، «رودرا گاراو شرشت» سفیر هند در ایران روز گذشته در سالن برگزاری مسابقات اسنوکر قهرمانی آسیا به میزبانی فدراسیون بولینگ و بیلیارد ایران حضور پیدا کرد.
شرشت علاوه بر تماشای ملی پوشان کشور هند دقایقی را نیز با اسکندری رئیس فدراسیون گفتگو کرد و از میزبانی ایران از این رقابتها تقدیر و تشکر کرد.
تیم اسنوکر هندوستان با ترکیب کامل متشکل از 12 ورزشکار و مربی و سرپرست در این مسابقات حضور پیدا کرده و از ورزشکاران سرشناس خود همچون «پنکاج ادوانی»، «لاشمان راوات» و «ادیتیا مهتا» بهره میبرد.
مسابقات اسنوکر قهرمانی آسیا 28 لغایت 4 تیرماه در محل آکادمی کمیته ملی المپیک برگزار میگردد.