جمعه 30 مرداد 1405

حقوق بازنشستگان را بی‌حساب و کتاب افزایش ندادیم / منابع متناسب سازی تا 3 سال آینده تامین شده است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
حقوق بازنشستگان را بی‌حساب و کتاب افزایش ندادیم / منابع متناسب سازی تا 3 سال آینده تامین شده است

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن اعلام وضعیت منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی گفت: حقوق بازنشستگان را بدون حساب و کتاب افزایش نداده‌ایم و برای امسال و سه سال آینده مشکلی در تامین منابع حقوق متناسب سازی شده بازنشستگان و مستمری بگیران نداریم.

به گزارش ایسنا، مصطفی سالاری در سلسله نشست های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «آینده نگاری منابع مالی تامین اجتماعی» برگزار شد سیمایی از منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی را در سال جاری تبیین کرد و گفت: در سال جاری از لحاظ درآمد و منابع، ماهانه 17 هزار و 900 میلیارد وصولی از محل حق بیمه داریم. به طور میانگین 2200 میلیارد تومان برآورد سهم سازمان از سود سهام است و انتظار داریم ماهانه 2000 میلیارد تومان بابت تعهدات جاری از دولت بگیریم که محقق شده و در ادامه درباره جزئیاتش خواهم گفت.

وی افزود: مجموع منابع ما، ماهانه 22 هزار و 100 میلیارد تومان می شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره مصارف سازمان نیز گفت: بابت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان ماهانه 17 هزار میلیارد تومان می پردازیم. همچنین ماهانه 600 میلیارد تومان بابت تعهدات کوتاه مدت و 3400 میلیارد تومان بابت درمان مراکز ملکی و خرید خدمت از مراکز درمانی بیرونی و 1100 میلیارد تومان بابت امور عمرانی و غیره می پردازیم که مجموع مصارف هم 22100 میلیارد تومان می‌شود و اگر دولت تعهداتش را بدهد این موازنه برقرار است.

سالاری ادامه داد: دولت سالانه تعهد دارد 60 هزار میلیارد تومان بابت حق بیمه کارفرمایی برخی اقشار و صنوف به ما بپردازد.

ادامه دارد