حقوق بشر
حقوق بشر
با گسترش ناامنی یا بوجود آمدن گروههای تروریستی جدید در منطقه، همه کشورها دچار آسیب خواهند شد و همانند اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در غزه؛ امنیت کل منطقه به خطر خواهد افتاد، لذا از این رو باید با همکاری کشورهای منطقه و همراهی قدرتهای فرامنطقهای در مسیر نابودی تروریسم و پدیده افراطگرایی که حاصل سیاستهای کشورهای استکباری است، اقدام شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه فوقالعاده این کمیسیون خبر داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم رضایی اعلام کرد: جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه هفتم مهر ماه) در محل کمیسیون و با حضور جمعی از اعضای کمیسیون برگزار شد. وی ادامه داد: موضوع جلسه بررسی حوادث منطقه از جمله لبنان و جنایت اخیر صهیونیستها در ضاحیه بیروت بود. اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جنایات اخیر صهیونیستها در...
اقتصادنیوز: کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره حوادث لبنان جلسه فوقالعاده تشکیل داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری یک جلسه فوقالعاده این کمیسیون خبر داد. این جلسه که امروز با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون و با تمرکز بر بررسی حوادث اخیر منطقه، از جمله جنایتهای رژیم صهیونیستی در ضاحیه بیروت، برگزار شد.
مشاور و دستیار رهبری با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت: جهان بیسابقهترین نسلکشی را در لبنان شاهد است و همچنان در بیعملی به سر میبرد.
جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حوادث لبنان برگزار شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن جنایتهای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی بر حمایت کامل مجلس شورای اسلامی از جبهه مقاومت تاکید کرد
«مجلس شورای اسلامی با محکوم نمودن جنایتهای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی، حمایت کامل خود را از جبهه مقاومت و در رأس آن سید حسن نصرالله اعلام میدارد. یقیناً وعده الهی «ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت أقدامکم» محقق خواهد شد و محور مقاومت و حزبالله پیروز قطعی این نبرد خواهد بود.»
جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حوادث لبنان برگزار شد. جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حوادث لبنان برگزار شد. به گزارش عرشه آنلاین ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، از برگزاری جلسه فوقالعاده این کمیسیون خبر داد.
ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، از برگزاری جلسه فوقالعاده این کمیسیون خبر داد. این جلسه با حضور جمعی از اعضای کمیسیون و با محوریت بررسی حوادث اخیر منطقه، از جمله جنایتهای رژیم صهیونیستی در ضاحیه بیروت، امروز برگزار شد.
جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره حوادث لبنان برگزار شد و اعضای آن تأکید کردند که این حملات وحشیانه که با پشتیبانی و حمایت آمریکاییها و سلاحهای آمریکایی انجام شده، بدون پاسخ نخواهد ماند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور جمعی از اعضای کمیسیون برگزار شد.
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی با انتقاد از بی عملی مجامع بین المللی در مقابل جنایات و کشتار بی سابقه رژیم صهیونیستی در لبنان و سرزمین های اشغالی تاکید کرد: وقت آن رسیده که کشورهای اسلامی علیه این رژیم نامشروع و تهدیدکننده صلح و امنیت منطقه متحدشوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای به نبیه بری جنایتهای رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کرد.
مشاور و دستیار رهبری با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت: جهان بیسابقهترین نسلکشی را در لبنان شاهد است و همچنان در بیعملی به سر میبرد.