پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

حوزه علمیه قزوین ساخت مدارس با استانداردهای روز را دنبال می‌کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حوزه علمیه قزوین ساخت مدارس با استانداردهای روز را دنبال می‌کند

قزوین - ایرنا - مدیر حوزه‌های علمیه قزوین گفت: حوزه علمیه استان برای بهبود روند تحصیلی و افزایش جذب طلبه ساخت مدارس با استاندارهای روز را دنبال می‌کند.

حجت الاسلام محمد تقی سبحانی نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وضعیت مدارس علمیه قزوین اظهار داشت: مدارس علمیه استان بیشتر در بناهای تاریخی و قدیمی مستقر است که این مهم از لحاظ آموزشی مشکلاتی را ایجاد کرده و به دنبال تغییر رویه در این موضوع هستیم.

مدیر حوزه های علمیه استان قزوین افزود: مدارس قدیمی در زمینه استانداردهای آموزشی و امکانات خدماتی، رفاهی مشکلات زیادی دارند که باید برای برطرف کردن این مشکلات تدابیر لازم اتخاذ شود.

وی گفت: علاوه بر نبود استاندارهای لازم در مدارس قدیمی، متاسفانه این مدارس جذابیت لازم را هم برای نسل جوان امروزی ندارند و خیلی از افراد داوطلب جذب مدارس قدیمی نمی شوند.

این مسوول اضافه کرد: بیشتر مدارس حوزه علمیه شهر قزوین در مناطق جنوبی این شهر مستقر هستند که علاوه بر فرسودگی بنا مشکلاتی مانند ترافیک و ازدحام دارند و این مهم در حالی است که در مناطق شمالی شهر یک مدرسه علمیه هم وجود ندارد.

سبحانی نیا با اشاره به اینکه حوزه علمیه قزوین در 40 سال اخیر در حوزه زیرساختی اقدام قابل توجهی را انجام نداده است، اظهار داشت: یکی از سیاست های اصلی حوزه علمیه استان قزوین توسعه زیرساخت و راه اندازی مدارس با استانداردهای روز است.

مدیر حوزه های علمیه استان قزوین افزود: امیدواریم با احداث مدارس با استانداردهای روز سبب جذب بیشتر طلبه و افزایش تاثیرگذاری در روند تحصیلی داشته باشیم.

استان قزوین دارای هشت مدرسه علمیه است.

*س_برچسب‌ها_س*