خالو قنبر به خانه برگشت
استاد خالو قنبر راستگو نوازنده نی جفتی و شروهخوان که به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود با پایان دوره درمان از بیمارستان مرخص شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاعرسانی موسیقی ایران، استاد خالو قنبر راستگو نوازنده نی جفتی و شروهخوان هفته گذشته به دنبال بروز مشکلات قلبی در بخش قلب بیمارستانی در بندرعباس تحت مراقبت قرار گرفت. براساس گزارش پزشکان، طی فرآیند تشخیصی و انجام آنژیوگرافی، تنگی عروق قلب او برطرف شد.
دکتر غریبزاده پزشک معالج این استاد موسیقی در نشستی با حضور خانواده این هنرمند و مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان هرمزگان، جزئیات روند درمان و اقدامات لازم برای رفع گرفتگی عروق را توضیح داد.
با انجام اقدامات پزشکی و پس از کنترل وضعیت جسمانی و تجویز داروهای مورد نیاز، حال عمومی استاد راستگو مناسب ارزیابی و به خانه منتقل شد.
59243
کد مطلب 2145796