خانوادههای چند فرزندی، بستری مناسب برای یادگیری مهارتهای اجتماعی
یک مادر فعال فرهنگی و اجتماعی با اشاره به چگونگی مدیریت زمان در خانوادههای چند فرزندی گفت: خانواده چند فرزندی، بستری مناسب برای یادگیری مهارتهای اجتماعی است.
یک مادر فعال فرهنگی و اجتماعی با اشاره به چگونگی مدیریت زمان در خانوادههای چند فرزندی گفت: خانواده چند فرزندی، بستری مناسب برای یادگیری مهارتهای اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا ابراهیمی، مادر فعال فرهنگی و اجتماعی، در خصوص چگونگی مدیریت زمان به عنوان مادر یک خانواده چند فرزندی گفت: من مادر پنج فرزند هستم و برای کمک به خانمهای سرزمین خود دغدغهمند هستم. به همین واسطه یک مؤسسه فرهنگی با هدف آموزش به خانوادهها تأسیس کردهام. ما در این مؤسسه در قالب کلاسهای آموزشی متفاوت به بانوان برای توسعه فردیشان کمک میکنیم.
وی افزود: اغلب این سوال برای بانوان پیش میآید که چگونه با وجود چند فرزند، زندگی خود را به درستی مدیریت کنند. خوشبختانه این موضوع به مدیریت زمان برمیگردد که یک مهارت کاملاً اکتسابی است و همه میتوانند به آن دست پیدا کنند.
ابراهیمی اظهار داشت: فعالیتهای ما در مؤسسه به صورت مجازی و حضوری انجام میشود. دورههای تربیت فرزند، همسرداری و حتی مهارتهای همسریابی برای دختر خانمهای جوان از جمله مواردی است که ما در مؤسسه آنها را پوشش میدهیم.
وی در ادامه گفت: از زمانی که وارد دانشگاه شدم، همواره این دغدغه را داشتم که خلأ وجود آموزشهایی در زمینه خانواده را در سیستم آموزشی حس میکردم. همین شد که تصمیم گرفتم خود در این زمینه کارهایی را برای ایجاد تأثیری مثبت در زمینه خانواده انجام دهم.
ابراهیمی اظهار داشت: با اینکه من در خانوادهای کمجمعیت زاده شدم، اما همواره این ذهنیت را داشتم که بچههایی که در بستر خانوادههای چند فرزندی، در کنار خواهران و برادران خود بزرگ میشوند، همواره مهارتهای اجتماعی را بهتر میآموزند. خوشبختانه همسرم در این زمینه نیز با من موافق بود.
وی در مورد نحوه مدیریت زندگی به عنوان یک مادر پرمشغله گفت: نکتهای که باید در نظر گرفت، این است که یک مادر باید زمانهایی را برای خود در نظر بگیرد که در آنها به انجام کارهایی که دوست دارد بپردازد. برای مثال من حتماً باید زمانی از روز را به کتاب خواندن بپردازم. معمولاً صبح زود یک زمان طلایی برای اختصاص دادن به این نوع کارها است.