خاورمیانه
خاورمیانه
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با وزیر اقتصاد و تجارت لبنان با یادآوری سابقه طولانی مراودات اقتصادی و تجاری دو کشور، آمادگی ایران را برای ارتقای همکاریهای اقتصادی دو کشور اعلام کرد.
فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: هدف سوار شدن بر اعتراضات مردم و ایجاد اغتشاش و آشوب و کشتهسازی است تا هم اعتراضات به نتیجه نرسد و هم کشور دچار آشوب شود. دشمنان بدنبال نفت و سرزمین و ثروت ایران هستند و موضوعاتی چون هستهای بهانه است.
اقتصادنیوز: حازم قاسم بار دیگر مشخص کرد جنبش حماس از پیش تصمیم گرفته شده است که در هیچیک از ترتیبات اداری و مدیریتی آینده در نوار غزه مشارکت مستقیم ندارد.
ربع پهلوی و جریان ضدانقلاب تلاش کردند با اعلام فرخوان مردم را به خیابانها بیاورند اما مردم اعتنایی نکردند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است اما وقتی رد پای سرویسهای بیگانه و رژیم صهیونیستی پیداست، یعنی پازل بیثباتسازی فعال شده است.
وزیر خارجه ایران طی سخنانی در محل مرقد دبیرکل شهید حزبالله لبنان گفت: ایران از استقلال و وحدت ملی و تمامیت ارضی لبنان همواره حمایت کرده و خواهد کرد و خواستار پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی است.
وزیر امور خارجه گفت: ما همچنان از مقاومت و اهداف بزرگ آن در مقابله با اشغالگری و ظلم و تجاوزگری حمایت میکنیم.
رضا پهلوی، فراخوان گستردهای برای ساعت 8 امشب (پنجشنبه) صادر کرده بود که شکست خورد!
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه روز نخست سفرش به لبنان در نشستی با تعدادی از تجار و بازرگانان لبنانی دیدار و گفتوگو کرد.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس گفت: ملت غیور و مقدر ایران در هر شرایطی با قدرت و افتخار و با تکیه بر خدا و توسل به امام عصر (عج) و به پشتوانه خون شهدا میایستد و سر نتانیاهو را به سنگ خواهد کوبید و ترامپ و آمریکا را شکست خواهد داد.
وزیر خارجه با اشاره به اینکه آمریکا و اسرائیل یک بار حمله به ایران را امتحان کردند، گفت: آنها در مقاصد خود شکست خوردند و هر بار دیگر که این تجربه را تکرار کنند، نتیجه مشابه خواهند گرفت.
وزیر امور خارجه بیان کرد به دنبال گسترش روابط خود با دولت لبنان و همه اجزای آن هستیم.
فراکسیون وفاداری به مقاومت اعلام کرد لبنان به تعهدات آتشبس پایبند بوده و دشمن مجبور به اجرای کامل آن باشد.
وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفتوگو کرد.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه آلمان با دخالت در سیاستهای ایران ادعا کرد: «مردم ایران این روزها به خیابانها آمدهاند. این حق آنهاست که نظر خود را به صورت مسالمتآمیز بیان کنند.»
وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.