پنج‌شنبه 23 بهمن 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه گفت: فراهم‌سازی زیرساخت‌های دادگاه صلح و شورای حل اختلاف باید در اولویت قرار بگیرد.

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری یک زن، سه سارق و مالخر حرفه‌ای لوازم خودرو در محله افسریه خبر داد.

رئیس شورای شهر تهران گفت: تهران یکی از بی‌نظیرترین شهر‌های غرب آسیاست و حریم آن باید به گونه‌ای تعریف شود که پاسخگوی نیاز‌های مردم این کلان‌شهر باشد.

سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: در نتیجه اقدامات انجام شده 158 سارق مغازه و 21 مالخر شناسایی و دستگیر و 230 فقره پرونده سرقت کشف و مورد رسیدگی قرار گرفت.

به گفته مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران، اعتبار طرح‌های عمرانی و فرهنگی مدارس پایتخت امسال با 50 میلیارد تومان افزایش نسبت به سال گذشته، به 200 میلیارد تومان رسیده است.

معاون شهردار تهران گفت: شهرداری به جای توسعه، نوسازی بافت فرسوده را مد نظر قرار داد که نتیجه آن رشد 80 درصدی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده در 4 سال اخیر بوده است.

پروژه بهسازی قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا (س) با حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی و با هدف ارتقاء وضعیت این قطعه و رفع فرسودگی‌های آن در حال اجرا است.

وزیر کار توضیحاتی درباره ثابت نگه داشته شدن قیمت کالا‌های اساسی در موضوع توزیع کالابرگ الکترونیکی ارائه کرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از آغاز طرح شناسایی و به‌کارگیری «بازرسان مردمی با استفاده از معتمدین محلی و افراد خیرخواه» در سراسر کشور خبر داد.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: یکی از اهداف طرح «مدیریت مصرف» این است که فرد مصرف‌کننده موادمخدر از مواد پرخطر به کم خطر سوق پیدا کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران با اشاره به انعقاد قرارداد برای نخستین بار با شرکت خودروساز داخلی در خصوص نوسازی تاکسی های غیربرقی، از نوسازی 7000 دستگاه تاکسی و ون فرسوده پایتخت با تسهیلات کم بهره خبر داد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زنان روستایی و عشایر نخستین کسانی هستند که آثار تغییر اقلیم را با تمام وجود لمس می‌کنند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری شهر گفت: ارزش مجموع خرید‌های شهرداری تهران از بورس کالا تاکنون، بیش از 13 هزار میلیارد تومان در قالب 400 قرارداد بورسی است.

رئیس پلیس فتا پایتخت از کشف کارگاهی خبر داد که در آن به صورت تقلبی و غیربهداشتی، اقلام بهداشتی با نام برند‌های خارجی تولید کرده و در اینستاگرام به فروش می‌رساندند.

پیرهادی گفت: چندین بوستان تا پایان سال به تعداد بوستان‌های شهر تهران به ویژه در محلات کم برخوردار در حوزه فضای سبز اضافه خواهد شد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: باید از فرصت استثنایی همبستگی سه قوه برای حل معضلات و مشکلات اجتماعی استفاده کرد.