جمعه 27 تیر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای که با سایت فروش اینترنتی اقدام به کلاهبرداری می‌کرد خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: میزان وصولی پرونده‌های فرار مالیاتی و ماده 181 قانون مالیات‌های مستقیم، از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه بالغ بر 2947 میلیارد تومان بوده است.

با توجه به افزایش آلودگی هوای تهران و همچنین شرایط اضطرار آلودگی هوا طی روز‌های اخیر، برنامه گشت و پایش شبانه محیط زیست و برخورد با پسماندسوزی‌ها در جنوب تهران، شامگاه (18 آذر ماه) با حضور سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و جمعی از مسئولان این اداره کل، در بخش‌های مختلف شهرستان‌های ری و پاکدشت اجرا شد.

جشنواره «یلدای مهربانی» از 20 تا 30 آذرماه از ساعت 10 الی 20 با مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 13 برگزار می‌شود.

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته انسداد مرز‌های کشور ظرف سه تا پنج سال با هزینه 3 میلیارد یورو انجام خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه گفت: ملاک و معیار را باید قانون قرار دهیم و اطمینان داشته باشیم که با التزام و احترام به قانون از بسیاری از نارسایی‌ها کاسته می‌شود.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه امروز اهمیت یگان ویژه فراجا به وضوح بیشتر شده گفت: این یگان نقش کلیدی در تأمین امنیت و آرامش اجتماعی ایفا می‌کند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف 2700 وسیله نقلیه سنگین و اعمال قانون 470 خودروی دودزا در تهران طی 2 روز گذشته خبر داد.

ایستگاه مترو ورزشگاه تختی با توجه به همجواری با فضای ورزشی از معماری و فضاآرایی متناسب با حال و هوای این محیط در دستور کار است.

دبیر رویداد هنری بین المللی حمایت کودکان ایرانی از کودکان غزه و لبنان گفت: 13 سازمان مردم‌نهاد پیام همدلی کودکان ایرانی با کودکان غزه و لبنان را در یک رویداد بین المللی به نمایش گذاشتند.

رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور از وجود هزار و 941 زندانی بدهکار مهریه در زندان‌های کشور خبر داد.

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه مدیر مسئول روزنامه هم‌میهن را مجرم، اما به اتفاق آراء مستحق تخفیف دانستند.

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به دستورالعمل رئیس قوه قضاییه درباره خودرو‌های توقیفی از تعیین تکلیف تعداد 87 هزار و 741 دستگاه موتورسیکلت و خودروی توقیفی با صدور رأی قضایی خبر داد.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران از آغاز اجرای طرحی جامع به منظور شفاف‌سازی پرداخت عوارض خودرو‌های پلاک شهرستان در پایتخت خبر داد.

مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران درباره تمهیدات شهرداری تهران در خصوص بارش برف در مناطق شمالی پایتخت توضیحاتی ارائه داد.

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت در خصوص تردد در روز‌های برفی گفت: به منظور حفظ ایمنی بیشتر عابرین پیاده، در چنین شرایطی حتماً با چراغ روشن رانندگی کنید.