اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان تهران روشهای مشارکت در پویش «شوق زیارت» را اعلام کرد.
معاونت بیمهای سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد، سن بازنشستگی افزایش نیافته بلکه صرفاً سابقه موردنیاز برای بازنشستگی به صورت تدریجی افزوده شده است.
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسیننژاد به ریاست قاضی غلامرضا جواهری و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهم، اولیای دم و وکلای دو طرف در حال برگزاری است.
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: در صورت صدور قرار وثیقه یا کفالت فرصت لازم برای تامین وثیقه و معرفی کفیل به فرد داده شود.
گام سوم مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک از امروز (6 مردادماه) با شارژ اعتبار دهکهای ششم و هفتم درآمدی به ازای هر نفر 350 هزارتومان براساس بعد خانوار، آغاز میشود.
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص 94 در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: طرح ولایت عمق دهنده مبانی دینی است، یک مجموعه کامل و جامع از معارف اسلام ناب محمدی (ص) است و اجرای این طرح جزء با ارزشترین کارهاست.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در بازدید ستادی از پتانسیلهای محیط زیستی منطقه 21 بر استفاده از پنلهای خورشیدی در مسقف کردن پارکینگها تاکید کرد.
برخی از رانندگان علاوه بر انجام حرکات خطرناک در خیابان، حتی از این اعمال فیلم هم میگیرند.
شب چهارم از محرم شهر همراه با اجتماع بزرگ مردم تهران در حمایت از مردم غزه برگزار شد.
رئیس جمعیت هلالاحمر با ارسال نامهای به رئیس سازمان جهانی بهداشت، خواستار تسهیل در ارسال دارو و کمکهای بشردوستانه به نوار غزه شد.
موقعیت مکانی مراکز درمانی هلالاحمر ایران در مسیر نجف به کربلا در ایام اربعین حسینی، که به زائران خدمات بهداشتی و درمانی ارائه خواهند کرد، اعلام شد.
معاون اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا درباره تهیه ارز و سیم کارت زائران اربعین توصیههایی ارائه داد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از رونمایی از سامانه املاک و مستغلات صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد.
مدیریت شهری منطقه 18 تهران با هدف تأمین رفاه حال شهروندان بویژه مراجعین به مراکز درمانی، اقدامات اساسی و زیر بنائی را در بیمارستان شهدای یافت آباد برنامه ریزی و به مرحله اجرا در آورد.
وزیر دادگستری از پیگیری شکایات علیه جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در کارگروه تشکیل شده در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی «شعام» خبر داد.