سه‌شنبه 2 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مراسم بدرقه نخستین گروه از خادمان زوار اربعین حسینی با حضور شهردار منطقه 5 برگزار شد.

میدان امام حسن مجتبی (ع) در منطقه 14 تهران، شاهد حضور پرشور هزاران نفر از عاشقان و دلدادگان اهل بیت (ع) بزای برگزاری اجتماع عظیم امام‌حسنی‌ها بود.

پسر جوان برای نجات دوستش که به اتهام قتل مادربزرگ او در یک قدمی مجازات مرگ بود، یک مدرسه روستایی به نیت مادربزرگش ساخت.

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران گفت: راهبری و بهره‌برداری 75 درصد از مراکز معاینه فنی تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی واگذار شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در آیین تقدیر از خدمتگزاران فعال و اثرگذار پایتخت در جنگ تحمیلی 12 روزه با تأکید بر ضرورت تداوم راه شهدا و پاسداشت مکتب اسلام و انقلاب، یادآور شد که مدیریت شهری امروز باید همان روحیه ایثار و مقاومت را در خدمت به مردم استمرار بخشد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 19، از اجرای عملیات مرمت و احداث پیاده‌رو در سطح معابر این منطقه به مساحتی بالغ بر 5150 مترمربع خبر داد.

دادستان تهران گفت: با صدور کیفرخواست متهمان پرونده کلاهبرداری در شرکت تعاونی مصرف کارکنان تهرانسر، یک پرونده اقتصادی تعیین تکلیف و به دادگاه ارسال شد.

رئیس انجمن علمی سالمندان ایران گفت: طبق پیش‌بینی‌ها، تا سال 1430 از هر سه ایرانی، یک نفر بالای 60 سال خواهند بود.

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (11 مرداد) در شرایط «قابل قبول» است.

پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عاملان سرقت در شهرک غرب خبر داد.

سازمان ثبت‌احوال کشور در آخرین گزارش خود فهرست 30 نام خانوادگی پرتکرار در ایران را منتشر کرده است.

رئیس هلال‌احمر ایران با صدور پیامی با سیل‌زدگان ویتنام ابراز همدردی کرد و از آمادگی این جمعیت برای کمک رسانی به متاثرین از سیل خبر داد.

بنابر اعلام جمعیت هلال احمر، تابستان امسال با به‌روزرسانی و توسعه خدمات در داروخانه‌های هلال احمر، ارائه خدمات به مراجعه کنندگان و پذیرش نسخ رشد 13 درصدی داشت.

با به‌کارگیری 5 دستگاه اتوبوس جدید در خط 379 و نوسازی ناوگان، ظرفیت حمل‌ونقل عمومی منطقه 10 نسبت به آغاز دوره مدیریت کنونی دو برابر شده است؛ اقدامی همسو با رفاه شهروندان و توسعه حمل‌ونقل پاک و کارآمد.

شهردار منطقه یک گفت: درجریان جنگ 12 روزه، منطقه یک تهران در همان شب نخست با چهار نقطه اصابت مواجه شد و در پی فروریختن برج 14 طبقه در شهرک شهید چمران، حدود 50 نفر به شهادت رسیدند.

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: بر اساس مقررات و آیین‌نامه‌های جاری، ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت یا تمدید گواهینامه رانندگی الزامی نیست.