جمعه 5 دی 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

عالی گفت: در حال حاضر طرح‌های ترافیکی پایتخت (طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا) از ساعت 8:30 تا 16 اجرا می‌شوند.

شوکت جزئیات اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی که امروز در هیأت وزیران به تصویب رسید را تشریح کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: خودروسازان اعلام کنند که هم اکنون که نیمه دوم تیرماه است چه تعداد خودرو را توزیع کردند.

وکیل روح الله زم از اعتراض به حکم اعدام موکل خود خبر داد.

هیأت دولت با پیشنهاد وزارت کار مبنی بر واگذاری 32 هزار میلیارد تومان سهام شرکت‌های دولتی در تأدیه بدهی‌اش به تأمین اجتماعی موافقت کرد.

با دستور رئیس جمهوری و با پیگیری‌های وزیر کار و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی به تصویب هیأت وزیران رسید.

معاون اول قوه قضاییه گفت: تدابیری را اندیشیده‌ایم تا هر کس که فسادی را می‌بیند، ساز و کاری برای ارائه گزارش آن وجود داشته باشد.

امام گفت: بهره‌برداری از 3 پست برق جدید و 12 ایستگاه مترو در برنامه سال جاری قرار دارد که در صورت تامین منابع مالی این برنامه محقق می‌شود.

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در دومین سال فعالیت خود 1350 شغل را در استان اردبیل راه‌اندازی می‌کند.

سالاری نسبت به رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر غیر قانونی بودن انتخابات شورایاری ها واکنش نشان داد.

نژادبهرام درباره علت عدم حضور آقای زالی در جلسه شورای شهر تهران برای ارائه گزارش حادثه سینا مهر توضیحاتی داد.

مدیر کل سابق اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران گفت: با ادغام اداره کل امور ایثارگران با اداره رفاه مخالف هستم، زیرا به صلاح نیست.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران از سرقت مسلحانه 4 مرد نقابدار از یک طلافروشی در شهرستان بهارستان خبر داد.

سرهنگ رحمانی درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور در هجدهم تیر ماه توضیحاتی داد.

مالک پاساژ گوهری به منظور تغییر کاربری ساختمان به انواع تخلف در این پاساژ دست زده است.

بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای مجازات‌های مخصوص به خود را دارد و هرکس مرتکب اعمال مجرمانه شود باید مجازات‌های قانونی را طی کند.