یک‌شنبه 30 آذر 1404

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدیرعامل شرکت مترو تهران از افزایش ظرفیت و بهبود سامانه‌های تهویه خطوط در حال بهره برداری خبر داد.

رئیس ستاد مرکزی طرح اطعام مهدوی گفت: کمیته امداد در توزیع 3 میلیون و 500 هزار بسته غذایی با محوریت بسیج مستضعفین همراهی کرده است.

بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت 16 قلم انواع سبزیجات و صیفی‌جات در میادین میوه و تره بار کاهش یافت.

رایگانی از جریمه 26 میلیارد تومانی شهرداری تهران به دلیل گران فروشی در اماکن ورزشی خبر داد.

معاون توسعه و مدیریت منابع صندوق بازنشستگی کشوری از تمدید مهلت استفاده از تسهیلات خرید از فروشگاه‌های رفاه تا 27 اردیبهشت ماه 99 خبر داد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی از معافیت سربازی برای خانواده جان‌باختگان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد.

حناچی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد بیشتر شهروندان در زمان استفاده از حمل و نقل عمومی از ماسک استفاده می‌کنند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور درباره افزایش شهریه مهدهای کودک در سال 99، توضیحاتی داد.

میرشکار در خصوص صید ترال در خلیج فارس طی چند روز گذشته توضیحاتی داد.

هوای پایتخت در پانزدهم اردیبهشت ماه سال 99 با شاخص 84 در شرایط قابل قبول قرار دارد.

کاظمی گفت: 2500 سرپرست تور تهران به خاطر شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست دادند.

سامانه اتوبوس رزروی بدون مجوز در تهران فعال شد، این در حالی است که شهرداری تهران نسبت به درخواست شرکت «به همراه» برای صدور مجوز اقدامی نکرد.

قانون با توجه به بازدارندگی شدیدی که دارد نصب دوربین مداربسته را تنها در شرایطی خاص ممنوع اعلام کرده است.

قنادان درباره اصلاح نرخ کرایه ناوگان تاکسیرانی پایتخت در روز‌های کرونایی توضیحاتی داد.

جانبازان بهتر است در نظر داشته باشند که اعتبار سهمیه سوخت تنها در جایگاه های عرضه سوخت قابل استفاده است.

سال‌هاست که مهاجران افغانستانی در کشورمان مانند شهروندان ایرانی زندگی می‌کنند و مردم و مسئولان به آن‌ها نگاهی مثبت دارند.